«Κόλαφος» ο Ηλίας Γκιώνης κατά της Ιωάννας Τούνη - «Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή...»

«Πήρε ένα ολόκληρο Metoo και θυματοποίησε τον εαυτό της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόλαφος» ο Ηλίας Γκιώνης κατά της Ιωάννας Τούνη - «Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Γκιώνης ξέσπασε κατά της Ιωάννας Τούνη μετά από τη σειρά αναρτήσεων που έκανε η ίδια για το θέμα του ροζ βίντεο και για τον ίδιο τον Ηλία Γκιώνη (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη για την Ιωάννα Τούνη

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο Κλάουντ των ημερών. Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε να πέσει φως και εκείνη θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Μετά τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσοι έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, να φύγουν όλοι και να μείνουν λίγα και καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης.

Ηλίας Γκιώνης Ιωάννα Τούνη

Δεύτερη μήνυση κατά της Ιωάννας Τούνη από τον άνδρα που κατηγορεί ότι δημοσίευσε το ροζ βίντεο

Δεύτερη μήνυση - δείτε την πρώτη - κατατέθηκε κατά της Ιωάννας Τούνη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης από τον επιχειρηματία που η influencer κατηγορεί πως δημοσίευσε το ροζ βίντεο της στο διαδίκτυο.

Ο 35χρονος, μετά τη νέα ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μετέβη για δεύτερη φορά στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Δεύτερη μήνυση κατά της Ιωάννας Τούνη από τον άνδρα που κατηγορεί ότι διέρρευσε το ροζ βίντεο

Ο επιχειρηματίας στη μήνυση του αναφέρει τα εξής: «Εγκαλώ και αιτούμαι την κατά νόμο τιμωρία της Τουνη Ιωάννας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά άρθρο 363 ΠΚ. Ειδικότερα την Δευτέρα και περί ώρα 21:00 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το όνομα J.touni βίντεο με την ίδια να αναφέρει ότι εγώ καθώς με κατονομαζει ότι διέρρευσα revenge porn βίντεο με εμένα και την ίδια σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Αυτό είναι ψευδές καθώς για το εν λόγω βίντεο είχα υποβάλλει στις 10 Μαΐου του 2020 μήνυση κατά παντός υπευθύνου στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης. Από όσο γνωρίζω για το εν λόγω περιστατικό και η Τουνη Ιωάννα είχε κάνει μήνυση κατά αγνώστων, καθώς το αναφέρει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα το πρώτον με το σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι πέραν όλων των άλλων την εκμεταλλεύτηκα σεξουαλικα ενώ ήταν μεθυσμένη και μάλιστα ότι έβαλα ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ φίλο να τραβήξει τη σεξουαλικη πράξη ενώ τη χλεύαζα. Αυτή η δημοσίευση είναι ψευδής και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μου ανεπανόρθωτα, καθώς το προφίλ της είναι δημόσιο και γίνεται αντιληπτό από αόριστο αριθμό ατόμων.

Έρχονται δε σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε στις 15 Ιανουαρίου 2022 όταν ισχυρίστηκε ότι εγώ δημοσίευσα το εν λόγω βίντεο πράξη για την οποία της υπέβαλλα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση την ίδια ημέρα. Στην δημοσίευση της 15-01-2022 δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι η συνεύρεση μας ήταν απολύτως συναινετική σε υπαίθριο χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τη λήψη και την αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο. Την εν λόγω δημοσίευση της έχουν παρακολουθήσει 13.200 άνθρωποι έως τώρα. Εγχειρίζω εννέα (9) φωτογραφίες από τον λογαριασμό της. Ζήτω την κατά το νόμο τιμωρία της . Επιθυμώ αντίγραφο της κατάθεσης μου».