Αθηνά Μαξίμου: Έτοιμοι να γίνουν γονείς με τον Αιμίλιο Χειλάκη; - «Πήραμε μια κοινή απόφαση να...»

Όσα εξομολογήθηκε για την υιοθεσία

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Αθηνά Μαξίμου, το πρωί της Πέμπτης 10/2 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός στην εξομολόγησή της μοιράστηκε τις σκέψεις της για την υιοθεσία και την ψυχανάλυση, για τις δυσκολίες στο θέατρο αλλά και για τη σχέση της με το σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος πρόσφατα της είχε κάνει έκπληξη στο πλατό του Ποιος Είναι Πρωινιάτικα.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Μαξίμου

«Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέβη κάτι στη ζωή μου που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το “εγχειρίδιο”. Ο Αιμίλιος ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο πηγαίνουμε μαζί.

Expand player

Είμαστε μαζί από το 2005 με τον Αιμίλιο. Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας. Το θέμα είναι να τα βάζεις κάτω με τον άνθρωπό σου και να βλέπεις αν αυτή η κρίση ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Αιμίλιο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Μαξίμου και πρόσθεσε όσον αφορά την υιοθεσία:

«Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Πήραμε μια κοινή απόφαση με τον Αιμίλιο ότι έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό. Τα παιδιά μας είναι οι παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να γίνουν γονείς, είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί. Δεν μπορώ να πάω 60 χρονών και να θέλω ένα παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό, αυτό το παιδί όταν θα είναι 10 χρονών θα έχει ένα γονιό 70».

«Ο ανταγωνισμός δεν υπήρχε ανάμεσά μας, πολλές φορές μπορεί ο Αιμίλιος να μπει πιο πίσω για να στηρίξει κάποιον», είπε κλείνοντας για τον σύζυγό της.

Λίγα Λόγια Για την Αθηνά Μαξίμου

  • Η Αθηνά Μαξίμου (Θεσσαλονίκη 1975) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
  • Γεννήθηκε το 1975
  • Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε.).
  • Παρακολούθησε για τρία χρόνια μαθήματα φωνητικής και κλασικού τραγουδιού, καθώς και μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού για έξι χρόνια.
  • Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Βασίλης Παπαβασιλείου ("Όπως σας αρέσει" του Σαίξπηρ, "Φίλος όχι αστεία" του Κάρλο Γκολντόνι, "Η Ψευτοϋπηρέτρια" του Μαριβώ), ο Γιάννης Ιορδανίδης ("Dolly"), ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ("Οθέλλος") σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Θεσσαλικού Θεάτρου και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Με την παράσταση "Οθέλλος" συμμετείχε στο Ελληνικό Φεστιβάλ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το καλοκαίρι του 2006.
  • Για τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία "Αυτή η νύχτα μένει" σε σκηνοθεσία Νίκου Παναγιωτόπουλου, κέρδισε το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στα Κρατικά Βραβεία Ποιότητας του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (2000). Συμμετείχε επίσης στις ταινίες: "Beautiful People" σε σκηνοθεσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου (2001), "Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου" σε σκηνοθεσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου (2002) και "Το μυστικό του Νοέμβρη" σε σκηνοθεσία του Τάκη Παπαγιαννίδη (2003).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Και να πήγαινα να δω τον Λιγνάδη, δε θα το έλεγα» - Απασφάλισε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την κριτική που δέχθηκε

Αιμίλιος Χειλάκης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία - "Συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να..."