«Και να πήγαινα να δω τον Λιγνάδη, δε θα το έλεγα» - Απασφάλισε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την κριτική που δέχθηκε

«Όχι, δεν μίλαγα υπέρ του Λιγνάδη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Και να πήγαινα να δω τον Λιγνάδη, δε θα το έλεγα» - Απασφάλισε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την κριτική που δέχθηκε

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει ότι θα ήθελε να επισκεφθεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή καθώς και στην κριτική που έχει δεχθεί από τότε.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Άνθρωποι που διαφωνούν με μένα λένε να μην πάρουν τον Χειλάκη. Έχεις ακούσει τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος; Ε, υπάρχουν οι Θεματοφύλακες Αξιών, είναι ότι πιο χυδαίο, ακόμα και από τα χειρότερα εγκλήματα. Αυτός που ζητάει διαπόμπευση των εγκληματιών είναι σχεδόν το ίδιο εγκληματίας.

Κάποιος Θεματοφύλακας Αξιών απαίτησε να μην δουλέψω γιατί διαφωνούσε μαζί μου. Είναι πολύ εύκολο να αποδεικνύεις τη θέση σου με το μίσος. Αυτός που έχει εγκληματιστεί πρέπει να τιμωρηθεί. Όχι, δεν μίλαγα υπέρ του Λιγνάδη, μίλαγα υπέρ του αισθήματος που έχουν όλοι απέναντι σε έναν που πίστεψαν και έχουν προδοθεί.

Πολιτική κάνουμε όλοι, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία του εκλέγεσθαι. Η ψηφοθηρία σού στερεί κάτι από το ελεύθερο του λόγου σου. Αν με δεις για κάποιο λόγο θα με δεις, αλλά δεν νομίζω ότι στο μέλλον θα με δεις σε κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε γνώμη, λίγοι όμως έχουμε γνώση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως συνάδελφος του είχε πει να μην τον καλέσουν στις Άγριες Μέλισσες.

«Κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι.

Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων.

Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ» κατέληξε ο ηθοποιός, που πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.