Αιμίλιος Χειλάκης: "Άστους στην ευκολία τους" - Το σχόλιο του για την επίθεσή που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

"Αν απαντούσα στα σχόλια θα γινόμουν..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αιμίλιος Χειλάκης:

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Χειλάκη για τον Λιγνάδη

«Έχω υπάρξει ναρκισσιστής, όποιος πει πως δεν το έχει κάνει λέει ψέματα, υπήρχαν αρκετές εκδηλώσεις θαυμασμού και έλεγα κάποιος είμαι. Μετά γυρνούσα σπίτι και διάβαζα Σαίξπηρ και έλεγα είμαι ένα τίποτα».

Αναφορικά με τα σχόλια που έλαβε όταν δήλωσε πως θεωρεί φίλο του τον Δημήτρη Λιγνάδη και πως θα πήγαινε να τον δει στη φυλακή είπε: «Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Άστους στην ευκολία τους. Αν απαντούσα στα σχόλια θα γινόμουν τροφή και βορά, άσ΄τους να φάνε τις σάρκες τους».

«Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απόφαση των σταθμών να μην προβάλουν ξανά παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι, θα γίνουν λάθη στον θυμό μας, θα ακουστούν λάθος πράγματα, θα κατηγορηθούν λάθος άνθρωποι, θα υπάρχουν πολύ εύκολα λόγια να ειπωθούν γι’ αυτούς.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε, να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε εμείς τι έχουμε κάνει γι’ αυτό; Ήμασταν παρόντες με αγάπη στα θύματα ή στους θύτες; Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οφείλουμε να τιμωρήσουμε και τον πρότερό τους βίο, άρα και τον πρότερό μας βίο μαζί τους;

Όχι, δεν τιμωρούνται έτσι τα πράγματα. Αν δεν τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έχει διαπράξει το έγκλημα δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν παίξει σε ένα σίριαλ μαζί με τον Πέτρο ή με τον Δημήτρη και δεν θα προβληθεί και δεν θα επαναληφθεί. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουν υπάρξει στη ζωή μας αυτοί οι άνθρωποι».