"Μαύρη" μέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η βιομηχανία του θεάματος τον διαγράφει από παντού

Απόφαση κόλαφος για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

"Μαύρη" μέρα ξημέρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μιας και πάρθηκε μια απόφαση κόλαφος για τον ίδιον. Συγκεκριμένα, η βιομηχανία θεάματος αποφάσισε να διαγράψει από παντού τον ηθοποιό.

Ο ίδιος εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ενώ του απομένει πια μόνο ένα τελευταίο χαρτί για την απελευθέρωσή του.

Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει και μια διαφορετική "βόμβα". Μετά την οριστική απομάκρυνση του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο ίδιος πλέον «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, καθώς αποφάσισαν να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Μπορεί ο κωμικός να έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες επιτυχημένες σειρές, που δεν έχουν σταματήσει να παίζουν όλα αυτά τα χρόνια σε επανάληψη, ωστόσο πλέον διαγράφονται όλες, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

'Μαύρη' μέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού πριν από ένα μήνα, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν. Ο ηθοποιός που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η καριέρα του καταστράφηκε, παραμένει σοκαρισμένος ακόμη και μετά από τόσες εβδομάδες.

Οι πρόσφατες μάλιστα πληροφορίες λένε πως είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή. Αυτό θα γίνει πιθανότατα με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος απευθείας, είτε μέσω του δικηγόρου του να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

Όπως δημοσιεύματα αναφέρουν, το να μιλήσει σε κάποιο κανάλι έχει τις τις περισσότερες πιθανότητες. Τα κανάλια μάλιστα "σφάζονται" για το ποιο θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη μέσα από τις φυλακές.

Επίσης, θεωρείται σίγουρο ότι η μονταρισμένη συνέντευξη που θα είναι έτοιμη για να προβληθεί, θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως.