Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης - Οι πρώτες φωτογραφίες

Το βλέμμα του κάτω από το καπέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με χειροπέδες ο Πέτρος Φιλιππίδης - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Κατά πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Τριπόλεως και το Youweekly.gr κατάφερε να τον απαθανατίσει στις πρώτες του φωτογραφίες με χειροπέδες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την μεταφορά του στις φυλακές

Πέτρος Φιλιππίδης  χειροπέδες

Πέτρος Φιλιππίδης  φυλακή

Πάρτι στο twitter με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο κόσμος του Twitter είναι γνωστό πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κι όπως καταλαβαίνετε από το βράδυ της Τρίτης πρώτο hashtag είναι το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Άλλοι εκφράζουν, ψύχραιμα κατά το δυνατόν, την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης. Άλλοι θυμούνται τη Βάνα Μπάρμπα και την υποστήριξη την οποίαν προσέφερε στον κατηγορούμενο ηθοποιό/σκηνοθέτη. Και ενώ ορισμένοι σαρκάζουν το συνωστισμό αστέρων στις φυλακές, οι περισσότεροι απλώς περιλούζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με όση χολή θεωρούν ότι αρμόζει στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.