Μεταφέρεται στις φυλακές Τριπόλεως ο Πέτρος Φιλιππίδης

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεταφέρεται στις φυλακές Τριπόλεως ο Πέτρος Φιλιππίδης

Απευθείας από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης πρόκειται να οδηγηθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάταξη του εισαγγελέα αναφέρει πως θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς εκεί κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Κατά πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες.

Πάρτι στο twitter με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο κόσμος του Twitter είναι γνωστό πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κι όπως καταλαβαίνετε από το βράδυ της Τρίτης πρώτο hashtag είναι το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Άλλοι εκφράζουν, ψύχραιμα κατά το δυνατόν, την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης. Άλλοι θυμούνται τη Βάνα Μπάρμπα και την υποστήριξη την οποίαν προσέφερε στον κατηγορούμενο ηθοποιό/σκηνοθέτη. Και ενώ ορισμένοι σαρκάζουν το συνωστισμό αστέρων στις φυλακές, οι περισσότεροι απλώς περιλούζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με όση χολή θεωρούν ότι αρμόζει στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.