Η έκπληξη που έκανε on air ο Αιμίλιος Χειλάκης άφησε άφωνη την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η έκπληξη που έκανε on air ο Αιμίλιος Χειλάκης άφησε άφωνη την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Αθηνά Μαξίμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τα επαγγελματικά της αλλά και για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο, μια έκπληξη την περίμενε καθώς στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο σύζυγός, Αιμίλιος Χειλάκης της όπου μίλησε για εκείνην κάτι που όπως ήταν λογικό την άφησε με το στόμα "ανοιχτό" καθώς δεν το γνώριζε.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Αθηνά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με φοβερή υπομονή. Γι’ αυτό είμαστε τόσα χρόνια μαζί, μη νομίζετε. Είναι η έμφυτη ευγένειά της. Δεν είναι συγγενής η ευγένειά της, δεν την έχει αποκτήσει στη διάρκεια της ζωής της.

Νομίζω πως αυτό το παιδί γεννήθηκε ευγενής, πρέπει να έκλαψε πάρα πολύ ευγενικά. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να του αφεθείς πραγματικά, να του πεις τα πιο μεγάλα μυστικά σου, να του πεις τις πιο βαθιές σκέψεις σου γιατί ξέρεις ότι δεν θα τις εκμεταλλευτεί, αλλά θα τις επεξεργαστεί.»

Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία - "Συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να..."

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/12) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορωνοϊού αλλά και το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού καθώς και στις δυσκολίες που συνάντησε με τη σύζυγό του.

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί.

Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων, να πούμε “να εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε;”. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.