Απασφάλισε ο Αιμίλιος Χειλάκης - «Αν με κυνηγούσαν, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα το εμβόλιο»

«Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε ο Αιμίλιος Χειλάκης - «Αν με κυνηγούσαν, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα το εμβόλιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/12) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις του Χειλάκη για το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε να ξεφοβηθούν οι άνθρωποι. Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, είναι τιμωρητικός ο τρόπος.

Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι. Αν μου έλεγε κάποιος, δώστε μου 8 μήνες να πείσουμε τον κόσμο, τότε θα είχαμε παγκόσμια μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Αν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε» δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

«Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο, σταμάτησε να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε καθώς χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στα 42 του χρόνια. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μέσα σε όλα ό ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου, αλλά όταν υπάρχει και 1% πιθανότητα να πεθάνεις, υπάρχει όντως μια πιθανότητα να πεθάνεις. Είχα έναν καλοήθη όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπου είχα έναν φοβερό γιατρό ο οποίος ήταν στο Άμστερνταμ και ήρθε εδώ πέρα στην Ελλάδα.

Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο, σταμάτησε να κάνει κίνηση και το ένα μου μάτι ήταν δεν ήταν αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που το κατάλαβα, έγινε και η εγχείρηση».

«Είπα τότε στον γιατρό μου πως οτιδήποτε και αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή, είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει και μου είπε ο γιατρός: Πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι».