Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη ως Ακύλας στο Διαφάνι

Θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη ως Ακύλας στο Διαφάνι

Σε λίγες μέρες ο τρίτος και ανανεωμένος κύκλος των Άγριων Μελισσών επιστρέφει στις οθόνες μας. Ένας από τους νέους χαρακτήρες που θα δούμε στη σειρά φέτος είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο ενσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ποιος είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

 Άγριες Μέλισσες πρώτη φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη ως Ακύλας στο Διαφάνι

Ο Δούκας κερατώνει την Μυρσίνη με την...

Η αποκάλυψη που πρώτοι σας κάναμε, πως ο Δούκας με τη Ζωή Μεγαρίτη είχαν... ερωτικό παρελθόν, θα φέρει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι και συγκεκριμένα στις δύο οικογένειες Σεβαστού και Μεγαρίτη και φυσικά η Μυρσίνη με τον Ακύλα δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η προδοσία των συζύγων τους... Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ποιος θα το φανταζόταν πως ο Δούκας Σεβαστός, ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Διαφανίου που δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα πέρα από τη Μυρσίνη, θα την απατούσε ακολουθώντας το ρητό «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Μπορεί κάποτε να συγχώρεσε την απιστία της με τον Θωμά Κυπραίο, αφού πρώτα την πέρασα διά πυρός και σιδήρου, αλλά φαίνεται πως ποτέ δεν ξεπέρασε την προδοσία της αυτή! Οταν λοιπόν του δόθηκε η ευκαιρία να την τιμωρήσει με το ίδιο νόμισμα, την άρπαξε χωρίς δεύτερη σκέψη! Ομως, δεν θα φανταζόταν ποτέ πως η γυναίκα αυτή θα βρισκόταν ξανά στο κατώφλι του και μάλιστα θα είναι η γυναίκα ενός καλού του φίλου, του Ακύλα Μεγαρίτη! Ενώ θα χωριστούν άγριες Ελένη και Λάμπρος.

Οπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η νέα ζωή του Δούκα και της Μυρσίνης στη Λάρισα θα δημιουργήσει νέες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς ο επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να χτίσει από την αρχή την αυτοκρατορία που για χρόνια είχε κι αυτό γιατί ξέρει πως η Μυρσίνη ήταν η βασική αιτία για να γυρίσει τούμπα όλη τους η ζωή. Εξαιτίας εκείνης έχασε τα δύο του αδέλφια, τον Μιλτιάδη και την Ανέτ, τα παιδιά του, που του γύρισαν την πλάτη, τη δύναμή του που εξουσίαζε το Διαφάνι, αλλά και την περιουσία του, καθώς τα χωράφια του στο χωριό έχουν περάσει πλέον σε άλλα χέρια. Ο Δούκας παλεύει ξανά να δημιουργήσει κυριολεκτικά από το μηδέν την παλιά πολυτελή και ισχυρή ζωή του. Δείτε και φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι φτάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του και εγκαθίστανται στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών. Είναι άνθρωπος της δικτατορίας και καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό στυγνό χαρακτήρα του ώστε να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια! Παράλληλα, ο Μελέτης που θα είναι το δεξί του χέρι, έχοντας χρέος απέναντι στον Αχιλλέα, θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα και οι δύο άντρες θα ξεκινήσουν συνεργασία κατά την οποία ο ένας θα βοηθάει τον άλλον. Μεταξύ των δύο ισχυρών αντρών αναπτύσσεται μια δυνατή φιλία και δεν αργεί να έρθει και η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών τους.

Άγριες Μέλισσες Ζωλή Μεγαρίτη Δούκας παρανομη σχέση

Ομως, όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη (σύζυγος του Ακύλα) συναντηθούν θα σοκαριστούν, κι αυτό γιατί οι δυο τους στο παρελθόν είχαν μια... ερωτική περιπέτεια! Η αμηχανία μεταξύ τους θα είναι εμφανής, αλλά θα προσπαθήσουν να την κρύψουν. Κανείς από τους δύο δεν φανταζόταν ότι η μοίρα θα τους έφερνε και πάλι κοντά και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες. Από εκείνο το βράδυ και μετά θα φουντώσει και πάλι ο ερωτισμός μεταξύ τους και ένας νέος παράνομος έρωτας θα απασχολήσει την τρίτη σεζόν στις «Αγριες μέλισσες». Οπως λέει και μια λαϊκή παροιμία, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, και κάπως έτσι σύντομα θα αποκαλυφθεί η παράνομη αυτή σχέση, από ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, που γνωρίζει το ένοχο μυστικό τους! Το trailer μάλιστα είναι συγκλονιστικό...

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας δεν θα αφήσουν την προδοσία αυτή να περάσει έτσι και μπορεί και αυτοί οι δύο να υπήρξαν άπιστοι στους γάμους τους (η Μυρσίνη με τον Θωμά και ο Ακύλας με τη Βιολέτα), αλλά τώρα που θα νιώσουν την προδοσία στο πετσί τους θα εξοργιστούν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εκδικηθούν το παράνομο ζευγάρι!