Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες» - Χείμαρρος αποκαλύψεων ο Αιμίλιος Χειλάκης

«Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι»

«Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες» - Χείμαρρος αποκαλύψεων ο Αιμίλιος Χειλάκης
News 28.11.2021 20:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως συνάδελφος του είχε πει να μην τον καλέσουν στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δηλώσεις του Χειλάκη

«Κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι.

Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων.

Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ» κατέληξε ο ηθοποιός, που πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.

«Είχα πει πως δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση! Όπως από τότε που...»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, όπου μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα πάντα πίσω από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, αλλά τι έκανε όσο καιρό βρισκόταν εκτός τηλεόρασης.

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια. “Α, καλή δουλειά έκανε”», ανέφερε για τις Άγριες Μέλισσες.

Όσον αφορά το ρόλο του Ακύλα: «Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης. Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με τρομάζει όταν πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Share