Bo: «Το ότι τελειώνει κάτι...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την Κατερίνα Λιόλιου

Τι συνέβη;

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 13/2 ο Bo σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο Survivor, για την προέλευση του ονόματος, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Χρήστου Δάντη αλλά και την σχέση που διατηρεί σήμερα με την Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δηλώσεις του BO

Για την κόντρα του SNIK με τον LIGHT, είπε: «Δε συμφωνώ με τη διαφωνία SNIK και LIGHT. Ας πιούν έναν καφέ να το λύσουν», ενώ για την σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου δήλωσε:

Expand player

«Θέλει να κάνει πολλά πράγματα στον χώρο και θα την συμβούλευα να είναι προσεκτική. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον γιατί είναι νέα κοπέλα με καλή φωνή. Δεν έχω κάτι κακό να σου πω. Το ότι τελειώνει κάτι, τελειώνει για τους δικούς μας συγκεκριμένους λόγους. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος τραβά τον δρόμο του».

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Χαράλαμπος Ξενίδης», είπε κλείνοντας.

Δείτε τι δήλωσε ο Bo στην Κατερίνα Καινούργιου για το Survivor 5

Καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 2/2 στο Super Κατερίνα, ήταν ο αγαπημένος ράπερ Bo τον οποίο λάτρεψε ο κόσμος ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα του μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor! Ο ράπερ επέστρεψε στην κυριολεξία μισός από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έχασε πάρα πολλά κιλά, και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ άλλων και για το φετινό παιχνίδι.

Φανερά σοκαρισμένος δήλωσε πως είναι σαν να βλέπει άλλο παιχνίδι και δεν μοιάζει σε τίποτα με το Survivor που γνώρισε εκείνος, και προφανώς αναφέρεται στους τσακωμούςκαι τις εντάσεις που επικρατούν από πολύ νωρίς στο νησί της Καραϊβικής! Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Bλέπω ένα άλλο παιχνίδι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν το λέμε Survivor αυτό, δεν ξέρω τι είναι. Παράσταση, κάτι περίεργο πάντως». Mε τον Ανδρέα Μικρούτσικος να συμπληρώνει πως έτσι όπως το πάνε θα αναγκάσουν το κοινό να γυρίσει την πλάτη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μιας και σταδιακά θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Λιόλιου- Bo: Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στον ίδιο χώρο 

Αυτή είναι η κούκλα μελαχρινή σύντροφος του Bo!