Κατερίνα Λιόλιου: Βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε αν μίλησαν

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: Βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε αν μίλησαν

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου η οποία συμμετέχει φέτος στο «Just the two of us» μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ένα από τα φαβορί του φαντασμαγορικού show.

Μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή στο σόου τραγουδιού. «Το κομμάτι που αφήνω την Αλεξάνδρα μόνη της είναι το πιο στενάχωρο για εμένα. Είμαι στο μαγαζί εκείνη την ώρα, ετοιμάζομαι να βγω στο πρόγραμμά μου και έχω live το κινητό μου στο Live Streaming και βλέπω τη διαδικασία και στεναχωριέμαι που είναι μόνη της.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Φεύγω όσο το δυνατόν πιο αργά γίνεται. Τρέχω στο δρόμο», είπε η Κατερίνα Λιόλιου. Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον πρώην σύντροφό της Μπο, ο οποίος ήταν στον ίδιο χώρο, απάντησε: «Δεν μίλησα».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λιόλιου

Νέο πρόσωπο στην ζωή της Κατερίνας Λιόλιου

Στο Σου - Κου Family βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Λιόλιου όπου και αποκάλυψε πως είναι πολύ ερωτευμένη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν το κλείσιμο δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει που αφιερώνει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει με τον σύζυγό της Χάρη.

“Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..” είπε εκείνη με την Αντελίνα αν αναφέρεται στα γνωστά που έχουν σχέση με το Ντουμπάι υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη σχέση που είχε ακουστεί ότι έχουν εξαιτίας και ενός ταξιδιού που είχαν κάνει.

Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα” είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συνέχισε, “Όμορφα πράγματα, νέα”.

Τότε η Αντελίνα τη ρώτησε, “Κοντά σε ηλικία” για να λάβει την απάντηση, “Μη σου πω τον παίρνω και έναν χρόνο”.
Όσο για το αν η νέα της σχέση έχει να κάνει με κάποιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο είπε, “Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί”