Κατερίνα Λιόλιου: «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο είμαστε φίλοι! Στο Ντουμπάι ήμασταν μεγάλη παρέα»

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και ξεκαθάρισε την κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο είμαστε φίλοι! Στο Ντουμπάι ήμασταν μεγάλη παρέα»

Η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε, με τον παρουσιαστή είναι απλά φίλοι και τίποτα άλλο, ενώ στο Ντουμπάι δεν ήταν μόνο οι δυο τους, αλλά με μεγάλη παρέα.

«Με τον Πέτρο Κωστόπουλο είμαστε φίλοι. Τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα (στο Ντουμπάι). Αλλά μέχρι εκεί...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Λιόλιου: Ποια είναι η 26χρονη που λεγόταν πως έκλεψε την καρδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Η Κατερίνα Λιόλιου συστήθηκε στο κοινό τραγουδώντας το «Dream On» των Aerosmith, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο Voice με τον δυναμισμό και τη χροιά της. Στη συνέχεια, ήρθε η αναγνώριση στα μάτια του κόσμου τόσο για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στη σκηνή όσο και για την αψεγάδιαστη εικόνα της στην καθημερινότητά της...

Η Κατερίνα Λιόλιου, τους τελευταίους μήνες, βρίσκεται στα καλύτερά της, σε όλους τους τομείς, αφού οι πρόσφατες εξελίξεις και ένα ταξίδι στο Ντουμπάι φαίνεται πως την έφεραν ακόμα πιο κοντά με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, αν κι έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο μιλάνε σπάνια για την προσωπική τους ζωή, με τον επιχειρηματία και πρώην εκδότη να μην έχει εμφανιστεί με κάποια άλλη γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ανάμεσά τους, πάντως ήδη άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως είναι πολύ ευτυχισμένοι, αν και δυσαρεστημένοι από τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Άλλωστε, ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Φωτιά πάνω στην πίστα η Κατερίνα Λιόλιου

Από τη Θεσσαλονίκη μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές, με το όνειρο του Voice να τη φέρνει στις μεγάλες πίστες - ανάμεσά τους το Cabaret@Romeo, το YTON και το Fix. Είδωλό της η Δέσποινα Βανδή, μουσικός μέντοράς της ο Στέλιος Ρόκκος, που τη στήριξε στα πρώτα της βήματα, με την ίδια να έχει επιρροές από την Αρίθα Φράνκλιν και τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Η καραντίνα και το επακόλουθο κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων μπορεί να έβαλαν φρένο στις εμφανίσεις της, με την ίδια να δηλώνει πως πέρασε ακόμα και κατάθλιψη το πρώτο διάστημα. Ωστόσο, τους τελευταίους δύο μήνες, παρά το lockdown, φαίνεται πως έχει έναν πολύ γλυκό λόγο να χαμογελά...

Κατερίνα Λιόλιου Πέτρος Κωστόπουλος

Κατερίνα Λιόλιου