Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την σχέση Λιόλιου - Κωστόπουλου

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα κοινά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την σχέση Λιόλιου - Κωστόπουλου

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου και του Πέτρου Κωστόπουλου που επιβεβαιώνουν την σχέση τους.

Για το ζευγάρι μάθαμε αρχικά μέσω από τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν δημοσιευτεί στις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Ντουμπάι.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλλε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το ζευγάρι είναι επίσημα μαζί εδώ και δύο μήνες και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα

Αποκάλυψη Σκορδά για τη σχέση Κωστόπουλου - Λιόλιου: «Μου είπε ότι αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού για την σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου. Όπως ανέφερε, δημοσιογράφος της είπε, πως της έκανε πρόταση και αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι.

Τι και αν η τραγουδίστρια ξέσπασε χθες για τα όσα ακούγονται για την ίδια και για τη σχέση της, οι αποκαλύψεις και οι φήμες όπως φαίνεται δεν έχουν τέλος.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για τον αρραβώνα Κωστόπουλου - Λιόλιου:

«Εμένα ποιος με πήρε και μου είπε ότι της έκανε πρόταση, αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι. Αλήθεια σας λέω, με πήρε δημοσιογράφος και μου το είπε, ότι αρραβωνιάστηκαν στο Ντουμπάι. Δεν το λέω σαν είδηση. Έγινε ένας καβγάς και μετά της έκανε πρόταση να αρραβωνιαστούν. Και πάρα πολλά και για το κορίτσι έχω ακούσει.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.