Ξέσπασε η Κατερίνα Λιόλιου για τη σχέση της με τον Κωστόπουλο - «Δεν μπορώ να ακούω άλλο...»

Μίλησε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Κατερίνα Λιόλιου για τη σχέση της με τον Κωστόπουλο - «Δεν μπορώ να ακούω άλλο...»

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου, η τραγουδίστρια ξέσπασε για τα όσα ακούει το τελευταίο διάστημα για την ίδια, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ της θέλησε να πει την δική της αλήθεια, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα και άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool», έγραψε αρχικά η Κατερίνα Λιόλιου σε instastory της.

Κατερίνα Λιόλιου Instagram

Λίγα λεπτά αργότερα, αποφάσισε να κάνει μία νέα ανάρτηση γράφοντας:

«Όλη η ενέργειά μου πηγαίνει στο νέο μου τραγούδι που έχω ετοιμάσει εδώ και μήνες για σας με την ομάδα μου! Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά αφού έχουμε περάσει άπειρες ώρες στο στούντιο για να σας δώσω να ακούσετε κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Μουσική… αυτό που κάνω και το μόνο που με ενδιαφέρει. Έρχεται σύντομα… Σας αγαπώ πολύ», ήταν το δεύτερο μήνυμά της.

Κατερίνα Λιόλιου Πέτρος Κωστόπουλος

Πότε και πώς γνωρίστηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Κατερίνα Λιόλιου

Μόλις χθες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου. Μάλιστα η εκπομπή αποκάλυψε και πώς είχαν γνωριστεί πριν από λίγα χρόνια, με το φλερτ τους να εξελίσσεται σε σχέση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η τραγουδίστρια που αναδείχθηκε από το The Voice, είχε βρεθεί καλεσμένη το 2019 στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος, Όλα Λάθος.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου διαφορά ηλικίας

Από τότε ο επιχειρηματίας είχε σχολιάσει το πόσο γοητευτική κοπέλα είναι η Κατερίνα Λιόλιου και η γνωριμία τους αυτή εξελίχθηκε σιγά σιγά σε φιλία και τελικά σε σχέση.

Πέτρος Κωστόπουλος - Κατερίνα Λιόλιου σχέση

Οι δυο τους άρχισαν να έρχονται πιο κοντά από τον περασμένο Νοέμβριο αλλά προτιμούν να κρατούν πιο χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι βρίσκεται στο Ντουμπάι, προκειμένου να υποδεχθεί το νέο έτος - δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ζευγάρι

Η πρώτη ανάρτηση του Κωστόπουλου μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Κατερίνα Λιόλιου

Κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια επίσημη δήλωση που να επιβεβαιώνει τη σχέση ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος «έσπασε» τη σιωπή του και έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram, το οποίο για πολλούς θα μπορούσε να θεωρηθεί «καρφί».

"Όλοι έχουν να πουν κάτι καλό για σένα, απλώς πρέπει εσύ να έχεις πεθάνει πρώτα", ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Κωστόπουλος instagram