Ζευγάρι με την 26χρονη Κατερίνα Λιόλου ο Πέτρος Κωστόπουλος

Το αποκάλυψαν στο Happy Day

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζευγάρι με την 26χρονη Κατερίνα Λιόλου ο Πέτρος Κωστόπουλος

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστό πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ζευγάρι με την εκρηκτική 26χρονη, Κατερίνα Λιόλου και όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι!

Ο 66χρονος επιχειρηματίας και η 26χρονη τραγουδίστρια δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους και η σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν.

Πέτρος Κωστόπουλος σύντροφος

Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους».

«Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλου

Η τελευταία εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου πριν την αποκάλυψη της σχέσης του με την Κατερίνα Λιόλου

Ο φωτογραφικός φακός μας έπιασε τον Πέτρο Κωστόπουλο σε έξοδο του στο κέντρο της Αθήνας! Ο γνωστός εκδότης φαίνεται να περνούσε το διάλειμμα του από τις δουλειές του σε κάποιο εστιατόριο.

Με casual εμφάνιση και χαλαρό στυλ, ο Πέτρος Κωστόπουλος περίμενε το μεσημεριανό του με άγνωστη παρέα. Σε εστιατόριο της Αθήνας. Ενώ πριν καιρό τον ξαναπετύχαμε σε βόλτα του! - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.Πέτρος Κωστόπουλος

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1954 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στη Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1987, ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις εκδόσεις Τερζόπουλος (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Έπειτα οι εκδόσεις Τερζόπουλος ίδρυσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Κλικ 88 FM (μετέπειτα Village FM 88.3 ή V FM 88.3), ο οποίος από το 2013 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ.