Ξανά στο κέντρο ο Πέτρος Κωστόπουλος - Με κατάμαυρο γυαλί και σορτσάκι

Τον "τσακώσαμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά στο κέντρο ο Πέτρος Κωστόπουλος - Με κατάμαυρο γυαλί και σορτσάκι

Ξανά στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και εμείς σας έχουμε φωτογραφίες από την βόλτα του. Ο ίδιος φορούσε κατάμαυρα μαύρα γυαλιά αλλά και αθλητικό σορτσάκι. Δείτε τις εικόνες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε άλλη μια μετακίνηση 6 και βρέθηκε στο κέντρο, όπου ο φωτογραφικός φακός τον έχει "τσακώσει" και πάλι. Να πούμε βέβαια ότι ο ίδιος βγαίνει συχνά για γυμναστική, αλλά και για περπάτημα. Τώρα λοιπόν ο φακός των φωτογράφων τον "έπιασε" σε νέα του βόλτα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, έναν από τους πιο όμορφους δρόμους της Αθήνας.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε βγει για τρέξιμο στο Ζάππειο και φυσικά ο φωτογραφικός φακός τον αποθανάτισε και εκεί! Τώρα φορώντας ένα ζευγάρι μαύρα σκούρα γυαλιά και το αθλητικό του σορτσάκι βγήκε για λίγο από το σπίτι, πριν έρθει και η επίσημη άρση των μέτρων. Ο ίδιος κρατά μια χάρτινη σακούλα, ενώ από αυτά που φορά συμπεραίνουμε ότι βγήκε ξανά για να γυμναστεί ή να κάνει μια ήρεμη βόλτα. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Πέτρος Κωστόπουλος στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Πέτρος Κωστόπουλος στο κέντρο

Τι είχε εξαγριώσει τον Πέτρο Κωστόπουλου που τον τσακώσαμε ξανά στο κέντρο της Αθήνας;

Εκτός αυτού ο Κωστόπουλος που έκανε λόγο για κάποιο "καθίκι". Τι ακριβώς συνέβη όμως και ήρθε η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram; Ειδικότερα θέλησε αφενός να ενημερώσει όσους τον ακολουθούν στα social media και αφετέρου να ζητήσει την βοήθειά τους.

Αυτό που συνέβη είναι ότι σύμφωνα με τον ίδιο κάποιος έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instragram και παριστάνει ότι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και αυτό δεν είναι το μόνο αφού ο επιτήδειος ενοχλεί και τους φίλους του. Ο ίδιος λοιπόν ζητά τώρα από τους followers και από τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν report και να μην πέσουν στην παγίδα.

"Κάποιο καθίκι έκανε ψεύτικο προφίλ και στέλνει σε γνωστούς μου" έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες ο Κωστόπουλος.

Πέτρος Κωστόπουλος ανάρτηση με ψεύτικο προφίλ