Βγήκε για τρέξιμο ο Πέτρος Κωστόπουλος - Τον κοιτούσαν όλοι να κάνει κύκλους στο πάρκο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε για τρέξιμο ο Πέτρος Κωστόπουλος - Τον κοιτούσαν όλοι να κάνει κύκλους στο πάρκο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι φόρεσε τα αθλητικά του και βγήκε για τρέξιμο στο Ζάππειο, με τους περαστικούς να τον κοιτούν να κάνει με την ησυχία του τους κύκλους του γύρω από το πάρκο και να γυμνάζεται.

Μπορεί αυτές τις μέρες να βρισκόμαστε στο σπίτι και να αποφεύγουμε όλες τις περιττές μετακινήσεις, ωστόσο ο καιρός είναι εξαιρετικός και δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν αποφασίσει να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαύσουν τον ήλιο, με σκοπό να γυμναστούν λίγο και να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται ο χρόνος τους.

Έτσι στη λίστα αυτή προστέθηκε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος πάτησε το νούμερο "6" και έκανε μία βόλτα στο Ζάππειο προκειμένου να γυμναστεί και να ξεσκάσει λίγο από το σπίτι του, στο οποίο ωστόσο δεν περνάει και τόσο άσχημα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τον "συνέλαβε" να φοράει βερμούδα και τα αθλητικά του, και να κάνει κύκλους με τζόγκινγκ γύρω από το πάρκο, φορώντας πάντα τα κλασικά γυαλιά ηλίου του.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε:

Πέτρος Κωστόπουλος Ζάππειο

Πέτρος Κωστόπουλος γυμναστική

Πριν από λίγες μέρες ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Εκτός αυτού ο Κωστόπουλος που έκανε λόγο για κάποιο "καθίκι". Τι ακριβώς συνέβη όμως και ήρθε η οργισμένη ανάρτηση στο Instagram; Ειδικότερα θέλησε αφενός να ενημερώσει όσους τον ακολουθούν στα social media και αφετέρου να ζητήσει την βοήθειά τους.

Αυτό που συνέβη είναι ότι σύμφωνα με τον ίδιο κάποιος έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instragram και παριστάνει ότι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και αυτό δεν είναι το μόνο αφού ο επιτήδειος ενοχλεί και τους φίλους του. Ο ίδιος λοιπόν ζητά τώρα από τους followers και από τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν report και να μην πέσουν στην παγίδα.

"Κάποιο καθίκι έκανε ψεύτικο προφίλ και στέλνει σε γνωστούς μου" έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες ο Κωστόπουλος.

Ορίστε και οι φωτογραφίες για το ψεύτικο προφίλ:

Πέτρος Κωστόπουλος ψεύτικο προφίλ

Πέτρος Κωστόπουλος ανάρτηση Instagram