Survivor 5: Νέες αποκαλύψεις για την σχέση της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη - «Τους έχω δει και...»

Η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Νέες αποκαλύψεις για την σχέση της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη - «Τους έχω δει και...»

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 13/2 ο Bo σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο Survivor, για την προέλευση του ονόματος του αλλά και τη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδέρου με τον Χρήστο Δάντη, η οποία επιβεβαιώθηκε από την ίδια την αθλήτρια σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του BO

«Την ξέρω την Ασημίνα. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη, αλλά ξέρω ότι τον αγαπάει πάρα πολύ. Είναι πραγματικά καλό ζευγάρι. Τους έχω δει και μαζί και έξω και σε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Bo και πρόσθεσε για το Survivor:

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε σε συνεντεύξεις αν έτρωγα στο Survivor. Έχασα 34 κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, μέσα σε ενάμιση μήνα. Δεν έχει υπάρξει όμως στιγμή που δεν άρεσα στον εαυτό μου. Ακόμα και στα 120 κιλά που ήμουν, εγώ ήμουν καλά με τον εαυτό μου».

Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν πολύ κοντά στο Survivor 5

Για τα καλά φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν του ο Γιώργος Κατσαούνης την Μυριέλλα Κουρεντή, αφού στο χθεσινό 12/2 επεισόδιο του Survivor 5, τον είδαμε να έρχεται σε τρυφερά ενσταντανέ με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια των Μαχητών σαν να ξέχασε αυτά τα οποία είχε πει πρόσφατα για τον Τσακατσούκα, καθώς δήλωσε πως περνάει καλά μαζί του και, μάλιστα την κάνει να γελάει.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν τους είδαμε όχι μόνο να κρατιούνται χέρι χέρι αλλά το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν ο Κατσαούνης αγκάλιασε την Ασημίνα και της διηγήθηκε παραμύθια για να μπορέσει να κοιμηθεί.