Survivor 5: Η Ασημίνα επιβεβαιώσε την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη - «Θα σου πω μόνο....»

Η αναφορά στον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η Ασημίνα επιβεβαιώσε την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη - «Θα σου πω μόνο....»

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίζονται απόψε 1/2 στο Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές και όπως είναι φυσιολογικό ανυπομονούν όλοι να διαβάσουν ένα μήνυμα από τους αγαπημένους τους.

Η Ασημίνα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έχει αναφερθεί στον σύντροφό της, ο οποίος έχει γίνει γνωστό πως είναι ο Χρήστος Δάντης. Μάλιστα, η ίδια το επιβεβαιώσε, μέσα από έναν στίχο που ανέφερε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

Η αναφορά της Ασημίνας στον Χρήστο Δάντη στο Survivor 5

«Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ”» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το τραγούδι “αναπάντητες κλήσεις” το έχει ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο το έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Το δώρο που έστειλε η Ασημίνα στον Δάντη - Η συνάντηση και η αντίδραση του on camera

Μπορεί η σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να άργησε να μαθευτεί, ωστόσο, από τότε δεν σταματάει να απασχολεί. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών του Survivor 5, με αφορμή την αποχώρηση της συμπαίκτριας της Παρασκευής, θέλησε να του στείλει ένα δώρο με σκοπό να του δείξει πόσοι της λείπει.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό λοιπόν, "τσάκωσε" Δάντη και Παρασκευή κατά την αναχώρηση του από την καφετέρια όπου συναντήθηκαν για να τα πουν.

Σύμφωνα με το Πρωινό η Ασημίνα του έστειλε το ξύλινο πιάτο της που του έγραψε λόγια αγάπης. Μάλιστα, όταν τον σταμάτησε η κάμερα για να κάνει δηλώσεις και τον ρώτησε για την αγαπημένη του, δεν θέλησε να απαντήσει κι έφυγε γελώντας.