Τάσος Μπερδέσης: ''Λύγισε'' στην κάμερα του Super Κατερίνα η σύντροφός του - «Δεν έχω άλλη επιλογή...»

Η εξομολόγηση της 8 μήνες μετά τη δολοφονία

Περίπου 8 μήνες έχουν περάσει από την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση και η Ελισάβετ Καρυπίδου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 18/2. Η σύντροφος του αθλητή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγαπημένο της αλλά και στην φιλία που την συνδέει με την φετινή παίκτρια του Surivor 5, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία δεν είναι και στα καλύτερά της μετά από τον έντονο τσακωμό που είχε με την συμπαίκτριά της Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Ελισάβετ στην ανάμνηση του συντρόφου της, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, λύγισε στην κάμερα της εκπομπής και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το τραγικό αυτό γεγονός και το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Expand player

Η συγκινητική αναφορά της Ελισάβετ Καρυπίδου στον σύντροφό της Τάσο Μπερδέση

«Το παλεύω. Προσπαθώ. Δεν έχω άλλη επιλογή ούτε έχω άλλη επιλογή. Δεν είμαι συνειδητοποιημένη πλήρως στο τι μου συμβαίνει μέχρι σήμερα. Έχουν περάσει 8 μήνες από τότε», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Καρυπίδου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής τη ρώτησε τι θα ήθελε να θυμάται από εκείνον.

Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του Μπερδέση

Στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, Γεωργία.

«Πίστευε πάντα, από μικρός που πήγαινε στην εκκλησία κοινωνούσε και ήθελε να γίνει και παπάς. Από 13 χρονών πήγαινε για δουλειά γιατί δεν ήθελε τα γράμματα. Δούλευε στα λεωφορεία, καθάρισε, σκούπιζε και τα πρώτα λεφτά που πήρε ήθελε να μου πάρει σκούπα.

Δεν είχε τίποτα στο βιβλιάριό του, 500 ευρώ μόνο, εμείς θα πληρώσουμε την εφορία. Ποιος είναι αυτός που πήγε πισώπλατα στο παιδί μου; Δεν πήγε αντρίκια μπροστά του. Έτσι αφαιρούν ζωές;», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημα ψυχολογικά η μητέρα του Τάσου Μπερδέση - «Αντί για μπομπονιέρες ετοιμάζουμε...»

«Όταν διάβασα την είδηση του θανάτου του Τάσου Μπερδέση δεν το πίστεψα! Νόμιζα ότι ήταν fake news»