«Για κακή μου τύχη...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου πέντε χρόνια μετά το Survivor

Όλα όσα ανέφερε

Το μεσημέρι την Παρασκευής 18/02 ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για ον φιλανθρωπικό σύλλογο που έχει ιδρύσει αλλά και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα κάποιες φορές που πραγματικά δεν ήξερα γιατί μου δίνουν αυτά τα χρήματα ειδικά για κάτι που δε ξέραμε αν θα πετύχει. Σκέφτηκα όμως ότι δε θα αισθανόμουν καλά να το κάνω αυτό…

Expand player

Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά σε οποιαδήποτε συνεργασία κάνω, δεν είναι πρώτο κριτήριο τα χρήματα και στον χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν αισθάνομαι καλά με κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω όσα χρήματα και αν μου δώσουν. Είχα τακτοποιηθεί για κανένα χρόνο αλλά για κακή μου τύχη πουλήθηκε το σπίτι οπότε είμαι σε φάση μετακόμισης πάλι».

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος 5 χρόνια μετά το Survivor

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής μετά τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει πολύ γνωστό ριάλιτι.

«Δεν βλέπω Survivor, μόνο αποσπασματικά στα social media. Φέτος έχει πολύ ριάλιτι, όπως και πέρυσι. Εμείς δεν είχαμε τηλεοπτικούς έρωτες, προέκυψαν αργότερα», ανέφερε ο αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω στο πλάνο μου να κάνω παιδί. Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα. Δεν ξέρεις καμιά φορά, είναι με τον άνθρωπό σου πώς τα βρίσκεις. Είναι κάτι που πρέπει να συναποφασιστεί», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γενέθλια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Αυτή είναι η ηλικία του

Survivor 5 - Γιάννης Τσολάκης: Ο κούκλος πυροσβέστης που είναι φτυστός ο Γιώργος Αγγελόπουλος