Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έσπασε» τη σιωπή του για το Survivor - «Κάποια πράγματα λέγονται...»

Είναι πλέον οριστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έσπασε» τη σιωπή του για το Survivor - «Κάποια πράγματα λέγονται...»

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μπαίνει στον πέμπτο κύκλο του Survivor. Ο ίδιος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως εξήγησε, δεν του έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση ενώ η εταιρεία παραγωγής δεν τον έχει πλησιάσει καν για τον νέο κύκλο.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor 5

«Καταλαβαίνουμε γιατί κάποια πράγματα λέγονται και γράφονται χωρίς να έχουν ειπωθεί από μένα. Η εταιρεία παραγωγής του Survivor δεν με πλησίασε φέτος. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινα στο The Bachelor»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/11) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε γίνει από το The Bachelor ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τη δεχθεί.

Όπως εξήγησε, τότε είχε κάνει το πρώτο ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που κατάλαβε περί τίνος πρόκειται αρνήθηκε.

«Δεν ήξερα για τι πήγαινα να συζητήσω ακριβώς. Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο.

Χαίρομαι για αυτή την απόφαση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σταμάτησε και εκεί η συζήτηση μας όσον αφορά το Bachelor τότε», είπε μεταξύ άλλων.