Πόσο; Το υπέρογκο ποσό που δίνει ο Ατζούν στον Ντάνο για το Survivor 5

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόσο; Το υπέρογκο ποσό που δίνει ο Ατζούν στον Ντάνο για το Survivor 5

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλει σαν τρελός και παλαβός ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το νέο κύκλο του Survivor. Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρει για την συμμετοχή είναι... αστρονομικό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή μέσα από το Πρωινό, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός επιθυμεί τον νικητή του πρώτου Survivor να ξανά συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως και μια πρώην σύντροφο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το ποσό που προσφέρει ο Ατζούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor 5

Μάλιστα, το ποσό που του προσφέρει για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο... αγγίζει τις 300.000 ευρώ!

Ανατροπή με τον Ατζούν - Αλλάζει κανάλι το Survivor;

«Σεισμό» φέρνουν τα τελευταία γεγονότα στον ΣΚΑΪ, που κινδυνεύει πιο πολύ από ποτέ να χάσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς δεν αποκλείεται ο Τούρκος παραγωγός να πάρει την απόφαση να σταματήσει τη μεταξύ τους συνεργασία και να κλείσει με άλλο κανάλι για την προβολή του Survivor 5.

Είχαμε αναφέρει στο παρελθόν τη διαπραγμάτευση, που γινόταν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε το... έκτο Survivor να γίνει στο Mega, στο πλαίσιο μιας γενικής συνεργασίας. Οι επαφές τους όχι μόνο δεν προχώρησαν, αλλά φαίνεται πως οι σχέσεις τους είναι κάκιστες, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να έχει βάλει τον Ατζούν στο στόχαστρο.

Τα προβλήματα τώρα, όμως, ισχύουν και για τον ΣΚΑΪ πλέον. Το Top Chef, βλέπετε, δεν προχωράει καλά στην τηλεθέαση, μην πείθοντας σε καμία περίπτωση το τηλεοπτικό κοινό, με το κανάλι του Φαλήρου να ζητά από τον Ατζούν να επισπεύσει το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι.

Ο Τούρκος, όμως, ζήτησε στήριξη επισημαίνοντας, ότι εκείνος το έκανε πάντοτε για τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι, όμως, δε σταμάτησε εκεί, ζητώντας του το Survivor 5 να ξεκινήσει νωρίτερα, ωστόσο κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή κρίνεται αδύνατο, καθώς δεν μπορεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμαστεί η παραγωγή... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor στο Athensmagazine.gr