Εξέλιξη της τελευταία στιγμής - Στο Survivor 5 θα συμμετέχουν οι...

Μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν το Survivor All Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξέλιξη της τελευταία στιγμής - Στο Survivor 5 θα συμμετέχουν οι...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το Survivor 5 και την παραγωγή του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης που κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στην περασμένη σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, σε λίγους μήνες οι δέκτες μας θα συντονιστούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα, μετέδωσε όλες τις νέες πληροφορίες για το Survivor, μιας και φαίνεται πως υπήρξε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Τι θα συμβεί με το Survivor 5

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Mega Καλημέρα, το Survivor All Star μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Μέσα στους επόμενους μήνες ωστόσο, πρόκειται να βγει στον αέρα το Survivor 5, στο οποίο όπως πάντα θα συμμετέχουν celebrities και μαχητές ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και μερικούς πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο για το Survivor All Star, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί μερικά πολύ τρανταχτά ονόματα, όπως αυτά του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο Νίκος Μπάρτζης καταγγέλλει μπροστά στις κάμερες τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Το πρωί της Παρασκευής 17/9 στον αέρα του Πρωινού προβλήθηκε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης όντας άκρως αποκαλυπτικός. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον Τζέιμς Καφετζή, που περνά μια κρίση αυτή την περίοδο (δείτε εδώ το γιατί) αλλά στην εταιρεία παραγωγής του Survivor, αδειάζοντάς την ουσιαστικά.

"Η Ατζούν Μίντια με άφησε στο έλεος. Δεν με πήραν καν τηλέφωνο για τα γόνατά μου", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor 4.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το ριάλιτι μετά από έναν βαρύ τραυματισμό που είχε στο πόδι.