Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τζέιμς Καφετζής: Όλη η αλήθεια για το τέλος της φιλίας του με τον Μπάρτζη - "Είναι απολύτως λογικό"

"Υπήρξαν οι δηλώσεις του Νίκου ότι δεν μιλάμε αλλά..."

Τζέιμς Καφετζής: Όλη η αλήθεια για το τέλος της φιλίας του με τον Μπάρτζη -
News 14.09.2021 11:26
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ζωντανά το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο φημολογούμενο τέλος της φιλίας του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για τον Νίκο Μπάρτζη

«Με τον Νίκο Μπάρτζη δεν έχει γίνει τίποτα! Απλά τα sites το έχουν πάρει και έχουν κάνει το τόσο τόσο! Απλά εγώ λόγω δουλειάς δεν βρίσκομαι καθόλου στην Αθήνα. Γενικά το καλοκαίρι, γιατί δεν έχω σεζόν, δουλεύω έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες την ημέρα και δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο.

Δεν μπόρεσα ποτέ να ανέβω στην Αθήνα, ο Νίκος κατέβηκε στην αρχή της σεζόν και… αυτό είναι. Δηλαδή τώρα που θα ανέβω, την Παρασκευή, πάλι στην Αθήνα έχουμε μιλήσει να βρεθούμε. Υπήρξαν οι δηλώσεις του Νίκου ότι δεν μιλάμε όσο πριν, αλλά είναι απολύτως λογικό.

Στο Survivor ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο οπότε είναι απολύτως λόγικό να είμαστε έτσι, αλλά τώρα που δουλεύω στη Ρόδο το καλοκαίρι δεν έχω τον χρόνο να ανέβω στην Αθήνα και εκείνος έχει το μαγαζί του. Πραγματικά δηλαδή αυτό είναι μόνο. Δεν έχει γίνει κάτι».

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Μπορεί η τριάδα να απουσίαζε από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4, ωστόσο έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση των Mad VMA, όπου κατέκτησαν τη σκηνή στο πλευρό του Stan.

Ο τραγουδιστής και οι πρώην παίκτες του Survivor, εμφανίστηκαν στην σκήνη, με καλοκαιρινό λουκ, τραγουδώντας μια σύζευξη των «Δεν φταις εσύ» και του «Could you be loved».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανακοίνωση του Νίκου Μπάρτζη 2 μήνες μετά το τέλος του Survivor 4

H σχέση που έχουν σήμερα 2,5 μήνες μετά το Survivor 4, Μπάρτζης - Βέλλη - Καφετζής

Share