Τέλος στην φιλία Μπάρτζη - Καφετζή! Μάλωσαν λίγους μήνες μετά το Survivor 4

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος στην φιλία Μπάρτζη - Καφετζή! Μάλωσαν λίγους μήνες μετά το Survivor 4

Τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή δυο μήνες μετά το οριστικό τέλος του Survivor 4! Οι δυο τους, όπως θυμόμαστε όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι, ήταν αχώριστοι κι αυτή η φιλία είχε συζητηθεί αρκετά!

Πλέον όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Γιατί μάλωσαν Μπάρτζης - Καφετζής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα που έκανε πρεμιέρα στον ALPHA το πρωί της Δευτέρας 13/9, οι δυο τους έχουν σταματήσει να μιλούν! Ο λόγος; Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που στεγάζονται σε εντελώς διαφορετικές περιοχές αλλά και το ποιος είχε περισσότερα follows στα social media και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του instagram!

Έτσι τουλάχιστο, ξανά λέμε, ειπώθηκε στον αέρα της Super Κατερίνας!

Οι δηλώσεις του Μπάρτζη για τον Καφετζή πριν από λίγο καιρό

«Είναι καλοκαίρι και ο καθένας έχει τις δουλειές του. Περισσότερο συναντιέμαι με την Άννα Μαρία, λόγω ότι είμαστε δίπλα. O James είναι στη Ρόδο, δε μιλάμε τόσο πολύ. Μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Μέχρι εκεί. Τώρα τον χειμώνα λογικά θα ξαναενωθούμε. Είδα ότι ο James θα είναι και στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε ριάλιτι. Εμένα δε μου έκαναν αντίστοιχη πρόταση. Το ταξιδιωτικό από όσο ξέρω ναυάγησε. Μείναμε στα ραντεβού» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Μπορεί η τριάδα να απουσίαζε από τον μεγάλο τελικό του Survivor 4, ωστόσο έδωσε το παρών στην μεγάλη εκδήλωση των Mad VMA, όπου κατέκτησαν τη σκηνή στο πλευρό του Stan.

Ο τραγουδιστής και οι πρώην παίκτες του Survivor, εμφανίστηκαν στην σκήνη, με καλοκαιρινό λουκ, τραγουδώντας μια σύζευξη των «Δεν φταις εσύ» και του «Could you be loved».