Super Κατερίνα: Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή της Καινούργιου - Τα πρώτα της λόγια

Φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια - Η έκπληξη που δέχτηκε και την άφησε άφωνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή της Καινούργιου - Τα πρώτα της λόγια

Πρεμιέρα έκανε πριν από μερικά λεπτά η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τίτλο Super Κατερίνα. Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό, πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.

Λίγο μετά το ενθαρρυντικό μήνυμα του συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, η όμορφη παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές, μέσα από την νέα της τηλεοπτική στέγη, τον ALPHA.

Μετά τα πρώτα της λόγια, που η ίδια φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένη, η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσίασε την νέα της ομάδα. Συγκεκριμένα, στο πλευρό της φέτος βρίσκεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Χάρης Λεμπιδάκης και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου στην πρεμιέρα της εκπομπής της

«Έχω τη χαρά να σας καλωσορίζω από το κανάλι που αναδείχτηκα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Η συγκίνησή μου με το που μπήκα εδώ ήταν τεράστια. Σε αυτά τα πέντε χρόνια που πέρασαν άλλαξαν πολλά. Ανυπομονώ να σας παρουσιάσουμε όλα αυτά που έχουμε ετοιμάσει. Έχουμε ετοιμάσει μια Super εκπομπή και οι επιτυχίες γίνονται πάντα ομαδικά» είπε χαρακτηριστικά.

Απίστευτη αποκάλυψη για την εκπομπή της στον ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της, Super Κατερίνα. Η ίδια, μέσα από ένα σχόλιο που έκανε στα social media, θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της έναν ενδοιασμό που είχε για το νέο πρόγραμμα που θα αναλάβει.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκε ένα σχόλιο που δέχθηκε για τον τίτλο της εκπομπής της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως είχε πολλούς ενδοιασμούς ωστόσο στο τέλος αποφάσισε πως της άρεσε αυτό το όνομα.

«Aγαπημένη ΚατΚεν, δε σου άρεσε το “Φτιάξε καφέ”, δε σου άρεσε το “Ευτυχείτε” αλλά το Σούπερ Κατερίνα, ναι! Ιδέα Κοκλώνη μοιάζει.. Αλλά πια, ποιος ασχολείται με τίτλους», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης του Twitter, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντάει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Αν σου πω πως και γι΄αυτό είχα ενδοιασμούς;».

Κατερίνα Καινούργιου ALPHA