Survivor 4 - τελικός: Εκτός Βέλλη, Μπάρτζης, Λάμπρη - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - τελικός: Εκτός Βέλλη, Μπάρτζης, Λάμπρη - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο αποψινός τελικός του Survivor 4 μόλις ξεκίνησε και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παρευρισκόμενους.

Ο παρουσιαστής χαιρέτησε τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αμέσως μετά έσπευσε να ανακοινώσει πως η Άννα Μαρία, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη απουσιάζουν, πιθανότατα γιατί ήρθαν σε επαφή με τον Τζέιμς και την Νικολέττα, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως όλοι έχουν υποβληθεί σε αρκετά τεστ, πως όλα τα μέτρα έχουν παρθεί ενώ παρακάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να μην βγάλουν τις μάσκες προστασίας.

"Δυο άνθρωποι ήταν με κορωνοϊό στο Survivor κι αγκάλιαζαν τους άλλους χωρίς μάσκες"

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.

Eξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Survivor! Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα του ημιτελικού, Κυριακή 4/7. Η Νικολέτα Μαυρίδη αποκάλυψε πως διεγνώσθη θετική στον ιό και αποχώρησε από τον χώρο του Άλσους.

Μετά από λίγο η Χριστίνα Κεφαλά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Παιδάκια μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα για σήμερα το βράδυ για τον ημιτελικό. Ήθελα να σας πω πως από προχθές το βράδυ είμαι με πυρετό, οπότε για θέμα υγείας δεν θα μπορέσω σήμερα να παρευρεθώ στον ημιτελικό του Survivor, θα τον δω από την τηλεόραση του σπιτιού μου 9 η ώρα και για μένα όλα τα παιδιά είναι νικητές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, εύχομαι να είμαι καλύτερα αύριο και να μπορέσω να βρεθώ τουλάχιστον στον τελικό. Εάν όχι τι να κάνουμε, θα στεναχωρηθώ το ξέρω αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά».

Εν συνεχεία σήμερα, Δευτέρα 5/7, λίγες ώρες πριν τον τελικό η brand ambassador με νέα της ανάρτηση αποκάλυψε πως τελικά έχει κορωνοϊό.

Χριστίνα Κεφαλά κορωνοϊός