Νικολέττα Μαυρίδη: Εξελίξεις με την υγεία της - «Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα...»

Τα συμπτώματα κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέττα Μαυρίδη: Εξελίξεις με την υγεία της - «Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα...»

Ανησυχία έχει σκορπίσει ο εντοπισμός πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των πρώην παικτών του Survivor, ανάμεσα τους και η Νικολέττα Μαυρίδη.

Η όμορφη χορεύτρια πήγε χθες κανονικά στο Άλσος Βεΐκου, ωστόσο λίγο πριν το live χρειάστηκε να φύγει και να επιστρέψει άμεσα σπίτι της, μιας και διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Νικολέτα πρόκειται φυσικά να μείνει σε καραντίνα ενώ λίγο νωρίτερα προχώρησε σε ένα instastory, στο οποίο αποκαλύπτει ποια συμπτώματα του κορωνοϊού αντιμετωπίζει.

Η αποκάλυψη της Νικολέττας για τα συμπτώματα κορωνοϊού

«Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα ξανά. Πραγματικά γίνεται ένας χαμός, σας ευχαριστώ πάρα πολύ από την καρδιά μου. Ευχαριστώ και τους φίλους μου που με ανέχονται και με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο.

Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα, κοιμάμαι όλη μέρα, πονάει το κεφάλι μου. Είχα και πυρετό… Οπότε ελπίζω να το περάσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται…».

Νικολέττα Μαυρίδη εξελίξεις με την υγεία της

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Τζέιμς Καφετζής

Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό και ο Τζέιμς Καφετζής, μετά την Νικολέττα Μαυρίδη αλλά και την Χριστίνα Κεφαλά. Την ανακοίνωση ο Ροδίτης έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως περιμένει τα αποτελέσματα του PCR.

Συγκεκριμένα, όπως από χθες σας είχαμε ενημερώσει ο Τζέιμς, μπορεί να βρέθηκε στον ημιτελικό, ωστόσο λίγο πριν βγει στον αέρα το παιχνίδι, αποχώρησε άμεσα από το Άλσος Βεΐκου μαζί με την σύντροφό του. Ο Νίκος Μπάρτζης στην συνέχεια στις κάμερες είχε δηλώσει πως έφυγε λόγω προβλήματος που προέκυψε, όμως δεν έπεισε κανέναν.

Έτσι λοιπόν, πριν μερικά λεπτά ο Τζέιμς Καφετζής μέσα από Insta story του έκανε γνωστό πως παρόλο που στο test που έκανε πριν πετάξει για Αθήνα βγήκε αρνητικός, σε αυτό που έκανε στον ημιτελικό βγήκε θετικός με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το χώρο και να μπει σε καραντίνα.

Survivor 4 θετικός στον κορωνοϊό ο Τζέιμς Καφετζής

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως παρόλο που ο Τζέιμς και η σύντροφος του βρέθηκαν στο ίδιο αμάξι με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, εκείνοι έκατσαν στο live του ημιτελικού, ενώ φωτογραφήθηκαν και με θαυμαστές.

Κορωνοϊός Τζέιμς Αννα Μαρία Μπάρτζης

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι θα γίνει με τον τελικό του Survivor 4 απόψε το βράδυ μετά τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν. Ακόμη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ δεν έχει βγει.