Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζέιμς έφυγε από τον ημιτελικό κακήν κακώς

Πήρε την σύντροφό του και αποχώρησαν ενώ ήταν έτοιμοι να μπουν στο stage

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζέιμς έφυγε από τον ημιτελικό κακήν κακώς

Ενώ ξέραμε εξαρχής πως ο Αλέξης Παππάς και ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα παρευρεθούν στον ημιτελικό έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως ενώ ο Τζέιμς Καφετζής πάτησε το πόδι του με την σύντροφό του στο Άλσος Βεΐκου και φωτογραφήθηκε με τους συμπαίκτες του, μετά, στην έναρξη του show δεν ήταν πουθενά και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως απουσιάζει!

Το τι συνέβη ήταν πραγματικό μυστήριο μέχρι την στιγμή που οι φίλοι αυτού, ξεκαθάρισαν την κατάσταση στην κάμερα ή... μήπως όχι;

Η αποκάλυψη των κολλητών του Τζέιμς για τον λόγο που αποχώρησε από τον ημιτελικό

Σύμφωνα με τους κολλητούς του φίλους, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, «ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει».

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι» τόνισε, με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Όσον αφορά, επίσης, την απουσία της Νικολέτας Μαυρίδη από τον ημιτελικό του Survivor, η παρουσιάστρια του Alpha συμπλήρωσε πως «κανονικά βάση των κανόνων οι άνθρωποι που ήρθαν σε τόσο κοντινή επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα και αυτοί έπρεπε να μπουν σε καραντίνα. Δεν θέλουμε ούτε να κουνήσουμε το δάχτυλο ούτε να το παίξουμε έξυπνοι, αλλά τους βλέπεις ότι ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση…»

Οι αναρτήσεις της Νικολέτας Μαυρίδη για τον κορωνοϊό