Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι πολύ ευαίσθητο κομμάτι η κακοποίηση»

«Βιώνουμε αύξηση στα περιστατικά κακοποίησης»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι πολύ ευαίσθητο κομμάτι η κακοποίηση»

Το πρωί της Πέμπτης 16/12 ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» καθώς μίλησε για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» και τις δράσεις του σχετικά με την καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης. Από την άλλη, ο ίδιος είχε "σπάσει" τη σιωπή του και είχε μιλήσει για το Survivor

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Είναι πολύ ευαίσθητο κομμάτι η κακοποίηση, ιδιαίτερα σε ένα παιδί. Βιώνουμε αύξηση στα περιστατικά κακοποίησης που καταγγέλλονται και ο κόσμος ίσως να μιλάει πιο εύκολα».

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την ερώτηση της δημοσιογράφου - Σηκώθηκε κι έφυγε κατευθείαν

Το παρών σε ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε ο Μάρκος Σεφερλής για τη στήριξη του μικρού Γιάννη Βολιώτη που θα υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (30/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” με την δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου να τον ρωτά μεταξύ άλλων για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

Η ερώτηση της δημοσιογράφου στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η ερώτηση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε μια έντονη αμηχανία στον ίδιο, όπου απάντησε αμέσως μετά: «Είμαστε εδώ για τον Γιαννάκη” και αμέσως μετά σηκώθηκε έφυγε. Στο μεταξύ, ανακοινώθηαν και κάποια ευχάριστα νέα για τον νικητή του Survivor 1.

 Ενοχλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την ερώτηση της δημοσιογράφου