Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι πρώτες δηλώσεις του

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
News 14.09.2021 14:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, αποκαλύπτοντας τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ σχολίασε και τα ριάλιτι που πρωταγωνιστούν στην ελληνική τηλεόραση.

«Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με τον Acun. Οι μόνες συζητήσεις ήταν με τους συνεργάτες του για συμμετοχή στο Survivor 2 και 3, που δεν το συζητήσαμε καθόλου περισσότερο και για παρουσίαση στο Survivor 4 που δεν χρειάζεται να πω κάτι σε αυτό.

Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που δεν έγινε αυτή η συνεργασία και δεν εξαρτάται από το οικονομικό οποιαδήποτε επαγγελματική κίνηση κάνω. Μου είχε γίνει πρόταση να είμαι ο πρώτος Bachelor. Δεν είναι κάτι που θα έκανα και δεν το παρακολουθώ», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τα ευχάριστα νέα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Σε ένα μήνα από τώρα θα συμμετέχει σε σειρά αγγλικής παραγωγής που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπάκας. Στο Survivor All Star όμως θα τον δούμε;

Η αποκάλυψη του Αγγελόπουλου για τον Ατζούν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επικοινωνία που δεν έχει πια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον παραγωγό του Survivor.

Αμέσως μετά λοιπόν την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε πως παρόλο που είχαν συζητήσει για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, τελικά δεν ήρθαν σε μια κοινή συμφωνία.

«Προσωπικά έχω να μιλήσω με τον κύριο Ατζούν από τον τελικό του παιχνιδιού μας. Με τον ίδιο. Ούτε κάποιος συνεργάτης του μάς έφερε σε επαφή όσον αφορά το Survivor All Star. Δεν ξέρω αν υφίσταται και All Star. Παρά μόνο για το Survivor 2, το Survivor 3 και την παρουσίαση του 4.

Είχαμε συζητήσει λίγα περισσότερα πράγματα για την παρουσίαση του τελευταίου κύκλου. Τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Δεν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Το έκανε ο Γιώργος και μπράβο του, το έκανε τελευταία στιγμή και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αλλά είναι πολύ έμπειρος.

Επειδή ακούω πολλά για λεφτά και γενικά μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι και γω είμαι κάποιος… Δεν είμαι ούτε ο λεφτάς, ούτε επιδιώκω να κάνω κάτι με γνώμονα τα λεφτά. Όχι γιατί περιφρονώ τα χρήματα ή τις προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα... μαχαίρια Ντάνος και Σάκης Κατσούλης

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παρουσιαστής σε show του ΑΝΤ1;

Share