Survivor All Star: Αυτή είναι η λίστα με τα κορυφαία ονόματα που θέλει ο Ατζούν

Ποιοι παίκτες αναμένεται να πουν το "Ναι"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτή είναι η λίστα με τα κορυφαία ονόματα που θέλει ο Ατζούν

Το Survivor είναι ένα από τα πολλά ριάλιτι που με το πέρασμα των χρόνων έχει γίνει ακόμη πιο πολύ αγαπητό στους τηλεθεατές. Έτσι, όπως φαίνεται αναμένεται να επιστρέψει και πάλι πάρα πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

Πιο συγκεκριμένα, η πρεμιέρα θα γίνει προς το τέλος του Δεκέμβρη ενώ οι πιθανότητες να δούμε και παίκτες από τα προηγούμενα Survivor είναι πολλές. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι αποφασισμένος για το Survivor All Star.

Ο Τούρκος παραγωγός έδωσε ο ίδιος εντολή στην ομάδα της Ατζούν Media της Ελλάδας με τα ονόματα που πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν τα οποία είναι:

Γιώργος Αγγελόπουλος
Κατερίνα Δαλάκα
Σάκης Κατσούλης
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Μάριος Πρίαμος
Κώστας Αναγνωστόπουλος ή Μισθοφόρος
Δήμητρα Βαμβακούση
Κωνσταντίνος Βασάλος
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Αφροδίτη Σκαφίδα
Ηλίας Γκότσης
Στέλιος Χανταμπάκης
Νικόλας Αγόρου
Γιάννης Σπαλιάρας
Ρία Κολοβού
Kατια Tαραμπάνκο
Καρολίνα Καλύβα
Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Άννα Μαρία Βέλλη
Τζειμς Καφετζής

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για τον Ατζούν - «Έχω να μιλήσω μαζί του από τον τελικό του Survivor»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επικοινωνία που δεν έχει πια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον παραγωγό του Survivor.

Αμέσως μετά λοιπόν την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε πως παρόλο που είχαν συζητήσει για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, τελικά δεν ήρθαν σε μια κοινή συμφωνία.

«Προσωπικά έχω να μιλήσω με τον κύριο Ατζούν από τον τελικό του παιχνιδιού μας. Με τον ίδιο. Ούτε κάποιος συνεργάτης του μάς έφερε σε επαφή όσον αφορά το Survivor All Star. Δεν ξέρω αν υφίσταται και All Star. Παρά μόνο για το Survivor 2, το Survivor 3 και την παρουσίαση του 4.

Είχαμε συζητήσει λίγα περισσότερα πράγματα για την παρουσίαση του τελευταίου κύκλου. Τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Δεν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Το έκανε ο Γιώργος και μπράβο του, το έκανε τελευταία στιγμή και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αλλά είναι πολύ έμπειρος.

Επειδή ακούω πολλά για λεφτά και γενικά μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι και γω είμαι κάποιος… Δεν είμαι ούτε ο λεφτάς, ούτε επιδιώκω να κάνω κάτι με γνώμονα τα λεφτά. Όχι γιατί περιφρονώ τα χρήματα ή τις προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε».