Στα... μαχαίρια Ντάνος και Σάκης Κατσούλης

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα... μαχαίρια Ντάνος και Σάκης Κατσούλης

Στα... μαχαίρια θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί να δει τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε πυρετώδεις συζητήσεις για να τους πείσει να μπουν και πάλι στους στίβους μάχης του Survivor.

Μπορεί η πιο safe επιλογή και η πιο επικρατέστερη είναι να δούμε και πάλι στις οθόνες μας το «διάσημοι – μαχητές» - δείτε το trailer - , ωστόσο μπορεί να γίνει και ανατροπή.

Αν πουν το "ναι" Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Αγγελόπουλος, τότε ο Τούρκος παραγωγός θα φέρει για πρώτη φορά το Survivor All Star, καθώς αν βάλει αντίπαλους τους δυο αυτούς νικητές, το σόου θα γίνει το πιο επιτυχημένο show.

Η αποκάλυψη του Αγγελόπουλου για τον Ατζούν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επικοινωνία που δεν έχει πια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον παραγωγό του Survivor.

Αμέσως μετά λοιπόν την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε πως παρόλο που είχαν συζητήσει για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, τελικά δεν ήρθαν σε μια κοινή συμφωνία.

«Προσωπικά έχω να μιλήσω με τον κύριο Ατζούν από τον τελικό του παιχνιδιού μας. Με τον ίδιο. Ούτε κάποιος συνεργάτης του μάς έφερε σε επαφή όσον αφορά το Survivor All Star. Δεν ξέρω αν υφίσταται και All Star. Παρά μόνο για το Survivor 2, το Survivor 3 και την παρουσίαση του 4.

Είχαμε συζητήσει λίγα περισσότερα πράγματα για την παρουσίαση του τελευταίου κύκλου. Τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Δεν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Το έκανε ο Γιώργος και μπράβο του, το έκανε τελευταία στιγμή και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αλλά είναι πολύ έμπειρος.

Επειδή ακούω πολλά για λεφτά και γενικά μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι και γω είμαι κάποιος… Δεν είμαι ούτε ο λεφτάς, ούτε επιδιώκω να κάνω κάτι με γνώμονα τα λεφτά. Όχι γιατί περιφρονώ τα χρήματα ή τις προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε».

για τον Ατζούν