Είναι γεγονός - Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Survivor 5

Δεν τελείωσε καλά καλά αυτός ο κύκλος και ετοιμάζουν ήδη τον επόμενο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι γεγονός - Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Survivor 5

Σε λίγα λεπτά από τώρα θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του Survivor 4, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να διεκδικούν το έπαθλο!

Καθ' όλη την διάρκεια του live, ο Γιώργος Λιανός δίνει τον λόγο στους δυο φιναλίστ, οι οποίοι εκφράζουν τα συναισθήματα τους και εξιστορούν όλα όσα έχουν βιώσει σχεδόν 7 μήνες παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τους ζήτησε να αναλύσουν τους λόγους που ένας θεατής πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, με τους δύο παίκτες να απαριθμίζουν τα πράγματα που κέρδισαν μέσα από αυτή την ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία.

Αμέσως λοιπόν μετά, ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στον κόσμο πως ανοίγουν οι συμμετοχές για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor 5!

«Αυτός είναι ο τρόπος συμμετοχής για το επόμενο Survivor. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αν το πιστεύετε, αν εμπνευστήκατε λιγάκι από αυτά που σας είπαν οι δύο φιναλίστ, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά και όλοι αυτοί οι υπέροχοι παλιοί συμπαίκτες» είπε χαρακτηριστικά.

Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει τον μεγάλο νικητή του αποψινού τελικού

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό τελικό του Survivor 4 έχει ήδη ξεκινήσει και αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή.

Ορμώμενοι λοιπόν από την μεγάλη αυτή βραδιά που μας περιμένει, η ομάδα του Πρωινού σχολίαζε όλα όσα παρακολουθήσαμε στον χθεσινό ημιτελικό, ενώ έκαναν και τις προβλέψεις τους για τον νικητή.

Τις δικές της προβλέψεις έκανε φυσικά και η Λίτσα Πατέρα, η οποία προσπάθησε να βρει τους αστρολογικούς χάρτες του Σάκη και του Ηλία.

«Ο Σάκης είναι Σκορπιός στο ζώδιο και είναι δυνατός.Έχει τη γοητεία που έχουν οι Σκορπιοί και είναι μια καλή μέρα γι αυτόν σήμερα

Ο Ηλίας είναι Παρθένος των τελευταίων ημερών. Και οι δύο είναι πολύ καλοί, πιο δυνατός αγωνιστικά ο Σάκης. Ο Σάκης βγάζει έναν μαγνητισμό, χωρίς ο Ηλίας να υστερία. Είναι σχεδόν ισάξιοι, έχουν δυνατότητες και οι δύο».

Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για φέτος

Ο ημιτελικός του Survivor 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με πολλές εκπλήξεις - ευχάριστες και δυσάρεστες - αλλά και ανατροπές!

Μετά από πολύ πείνα, κακουχίες, ψυχολογική πίεση ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι τελική δυάδα, αλλά μόνο ένας από τους δυο μπορεί να κερδίσει τις 100.000 ευρώ! Ποιος θα είναι αυτός;

Κανείς από τους δυο δεν ήταν εξαρχής στο παιχνίδι. Και ο Ηλίας και ο Σάκης προστέθηκαν μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης αλλά με το καλησπέρα σας έδειξαν πόσο καλοί αγωνιστικά είναι. Οι δυο παίκτες κονταροχτυπιούνται στις στοιχηματικές καιρό τώρα. Μια ο ένας μπροστά μια ο άλλος.

Και οι δυο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έχουν καταφέρει μετά από 6 μήνες να κερδίσουν τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Ο Ηλίας λίγο πιο συναισθηματικός, έχει ξεσπάσει αρκετές φορές σε κλάματα κι έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για τις στιγμές που βιώνει στο νησί. Ο Σάκης λίγο πιο... σκληρός και υπερπροστατευτικός. Το πως συμπεριφέρεται στην Μαριαλένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το κοινό.

Η ομάδα του Youweekly.gr το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στον ημιτελικό κι από αυτά που ακούσαμε και είδαμε έχουμε να σας πούμε πως και οι δυο παίκτες είναι εξίσου αγαπητοί στο κοινό! Είχαν φανς στο stage που ζητωκραύγαζαν συνέχεια...

Βέβαια, ο Κατσούλης την τελευταία φορά που κοιτάξαμε τις στοιχηματικές είχε περάσει κατά πολύ τον Ηλία Μπόγδανο...

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, ώρα 08:23 το πρωί δίνουν προβάδισμα στον Σάκη Κατσούλη! Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα είναι αυτός που θα σηκώσει το έπαθλο! Ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο! Όλο αυτό το διάστημα ξέρατε πως παλεύαμε καθημερινά για να σας μεταφέρουμε έγκυρα spoils αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση δυσκόλεψε!

Αν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία μέσα στην ημέρα θα κάνουμε update εδώ αλλιώς... θα δούμε τι θα συμβεί το βράδυ! Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για το παιχνίδι των ανατροπών...

Μην ξεχνάτε, επίσης, πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες! Ακολουθήστε μας εδώ για να δείτε κι εσείς όλα τα παρασκήνια!