Survivor 4: Ερωτική εξομολόγηση ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα

«Είσαι όλη μου η ζωή...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ερωτική εξομολόγηση ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα

Δευτερόλεπτα μετά τη νίκη του στη δεύτερη ασυλία, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πλησίασε τον Σάκη Κατσούλη στον αγωνιστικό χώρο, τον αγκάλιασε και οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές πολύ τρυφερές κουβέντες μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα για ακόμα μία φορά εκθείασε τον Σάκη για τις ικανότητές του στα αγωνίσματα ενώ στην συνέχεια του ζήταγε ξανά και ξανά συγγνώμη για τη συμπεριφορά που είχε και σήμερα στον αγώνα.

Ο Σάκης της είπε να σταματήσει να του ζητάει συγγνώμη ενώ στη συνέχεια της εξομολογήθηκε πως είναι «όλη του η ζωή».

«Σε αγαπώ σταμάτα να μου λες συγγνώμη», της είπε και κάπου εκεί έληξε η ερωτική εξομολόγηση.

Η ερωτική εξομολόγηση ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4

Ακόμη δεν αποχώρησαν Μαριαλένα - Σάκης και ο Ατζούν τους έκανε πρόταση συνεργασίας

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 4 και ξέρουν πως να "πουλάνε" τους εαυτούς τους προς όφελος τους. Ο Ατζούν λοιπόν, αυτό το έχει καταλάβει και πριν καλά καλά προχωρήσουν ή ολοκληρωθεί το ριάλιτι, σύμφωνα με το Πρωινό τους έκανε πρόταση συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να τους έχει προσεγγίσει και οι δύο πλευρές να έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για μετά τον τελικό με σκοπό να απαντήσουν. Παρόλο που ο Ατζούν έχει ενοχληθεί με τον Σάκη.

«Υπάρχει ήδη πρόταση από τον Acun Ilicali σε Σάκη και Μαριαλένα, ένα δώρο, όχι δώρο γάμου, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους την επόμενη σεζόν. Είναι για τηλεοπτική συνεργασία, ξέρουμε ότι η Acun Medya έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, οπότε κατ’ επέκταση θα είναι με τον ΣΚΑΙ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς, αλλά έμαθα ότι η παραγωγή τους προσέγγισε, τους πρότεινε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό με πολλά μηδενικά για να έχουν συνεργασία με την Acun Medya», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

Και πρόσθεσε: «Έγινε η πρώτη κρούση στον Άγιο Δομίνικο και ανανέωσαν και οι δύο το ραντεβού για την Αθήνα, μετά τον μεγάλο τελικό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι κοινό συμβόλαιο, δεν ξέρουμε αν τους θέλουν μαζί ή ξεχωριστά, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Acun τους δίνει χρυσάφι γιατί θέλει να τους έχει στο δυναμικό του και όλη την επόμενη τηλεοπτική περίοδο».