Survivor 4: O Σάκης Κατσούλης πήρε την ατομική ασυλία

Θρίλερ ο σημερινός αγώνας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: O Σάκης Κατσούλης πήρε την ατομική ασυλία

Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η δεύτερη ατομική ασυλία του Survivor, με τρεις παίκτες να βρίσκονται στα ίσια στο τέλος και τον Σάκη Κατσούλη να αποδεικνύεται το λόγο, που θεωρείται ο κορυφαίος, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα να είναι ο πρώτος φιναλίστ.

Η ασυλία αυτή ξεκινούσε με δύο δεδομένα, καθώς από τη μία πλευρά με νίκη του ο Γιώργος Κόρομι θα βρισκόταν... απευθείας στο Γαλάτσι για τον τελικό των τεσσάρων φιναλίστ, αφετέρου ο Σάκης χρειαζόταν το αποτέλεσμα, ώστε με δύο σερί να «σβήσει» την υποψηφιότητά του και να αναγκάσει τον αντίπαλό του να διαλέξει άλλο παίκτη.

Ο Σάκης είχε μια απόδοση μέτρια, σχετικά με τα στάνταρ όπου τον έχουμε συνηθίσει. Κατάφερε, όμως, να φέρει στα ίσια και στις δύο ζωές προς το τέλος τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο, που επίσης ήταν εξαιρετικοί, για να τους «καθαρίσει» και να πάρει την ασυλία, όπως σας είχαμε ενημερώσει, σε μια τεράστιας σημασίας νίκη του.

Η νίκη του Σάκη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4

Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που παίρνει την τρίτη ασυλία

Οι παίκτες βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 και η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς αν κάποιος παίκτης καταφέρει να εξασφαλίσει διπλή ασυλία, τότε, περνάει αυτομάτως στον μεγάλο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει από το πρωί για τον παίκτη που παίρνει τη δεύτερη ασυλία. Χθες, ο Κόρο ως νικητής, υπέδειξε τον Σάκη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ωστόσο σήμερα ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω.

Όλα όμως θα αλλάξουν στον αυριανό αγώνα και στην αυριανή ασυλία που θα παιχτεί. Χθες ο Κόρο εξήγησε πως δε θα μπορούσε να υποδείξει κάποιον φίλο του για υποψήφιο ούτε βέβαια και τη Μαριαλένα μιας και είναι η μόνη κοπέλα που έχει μείνει στο παιχνίδι και είναι και από την πρώτη μέρα.

Μπορεί να είναι νωρίς ωστόσο το Youweekly.gr έχει εξασφαλίσει από σήμερα τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που κερδίσει την ασυλία αύριο.

Όπως μάθαμε λοιπόν μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, η τρίτη ασυλία, όπως και η δεύτερη, πάει στον Σάκη. Κάπως έτσι ο Σάκης, περνάει στον ημιτελικό.

Τι σημαίνει αυτό ωστόσο για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο Σάκης δεν είναι πλέον υποψήφιος προς αποχώρηση και κάπως έτσι, ο Κόρο έχει την υποχρέωση να δώσει έναν άλλον υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Σάκης θα έχει ήδη υποδείξει κάποιον από του Amigos, επομένως ο Κόρο θα έχει την ευκαιρία να υποδείξει τη Μαριαλένα στη θέση του Σάκη.

Επειδή όμως είναι πολύ νωρίς, μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο στο Youweekly.gr γιατί όπως πάντα θα σας έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram