Survivor 4 - τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις Σάκη - Ηλία λίγο μετά την έναρξη του live

Συγκινημένοι και αγχωμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις Σάκη - Ηλία λίγο μετά την έναρξη του live

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους δύο φιναλίστ, Σάκη και Ηλία.

Αφού ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τους πρώην παίκτες που απουσιάζουν από τον αποψινό τελικό, αμέσως μετά εμφανίστηκαν οι δύο παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Τόσο ο Σάκης όσο και ο Ηλίας ήταν πανευτυχείς αλλά συνάμα και πιο αγχωμένοι από ποτέ, μιας και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουν ποιος από τους δύο θα αναδειχθεί ο νικητής του Survivor 4.

Και οι δυο τόνισαν ότι αυτή εδώ η στιγμή είναι η πιο αγχωτική που έχουν βιώσει 7 μήνες τώρα ενώ έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως και οι δύο παίκτες με το που μπήκαν στον χώρο διεξαγωγής αγκαλιάστηκαν σφιχτά.

«Έχω τους περισσότερους σφυγμούς που είχα ποτέ στο Survivor, Γιώργο μοναδικό συναίσθημα, απίστευτο συναίσθημα και πάλι τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τι νιώθω. Ευχαριστούμε με την σειρά μας και τον κόσμο που βρίσκεται εδώ για να μας στηρίξει, αλλά και από τις τηλεοράσεις που μας βλέπει ελπίζουμε να τους κάναμε καλή παρέα όλο αυτό τον καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Με τον Ηλία Μπόγδανο να λέει: «Νιώθω ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, έχεις μια εικόνα αλλά δεν μπορείς να διανοηθείς τι γίνεται. Από χθες πήραμε μια ιδέα και σήμερα ακούγαμε από μέσα τι γίνεται και πήραμε τον παλμό. Είμαστε πανευτυχής και νομίζω πως είμαστε όλοι νικητές».

Λίγο αργότερα μίλησαν και οι οικογένειες τους αλλά φυσικά και οι πρώην παίκτες, με τον Τριαντάφυλλο, αφού έχει κάνει νόημα στο κοινό να σιωπήσει τουλάχιστον 3 φορές, να φωνάζει σε όλους να στηρίξουν τον Σάκη!

Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για φέτος

Ο ημιτελικός του Survivor 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με πολλές εκπλήξεις - ευχάριστες και δυσάρεστες - αλλά και ανατροπές!

Μετά από πολύ πείνα, κακουχίες, ψυχολογική πίεση ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι τελική δυάδα, αλλά μόνο ένας από τους δυο μπορεί να κερδίσει τις 100.000 ευρώ! Ποιος θα είναι αυτός;

Κανείς από τους δυο δεν ήταν εξαρχής στο παιχνίδι. Και ο Ηλίας και ο Σάκης προστέθηκαν μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης αλλά με το καλησπέρα σας έδειξαν πόσο καλοί αγωνιστικά είναι. Οι δυο παίκτες κονταροχτυπιούνται στις στοιχηματικές καιρό τώρα. Μια ο ένας μπροστά μια ο άλλος.

Και οι δυο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έχουν καταφέρει μετά από 6 μήνες να κερδίσουν τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Ο Ηλίας λίγο πιο συναισθηματικός, έχει ξεσπάσει αρκετές φορές σε κλάματα κι έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για τις στιγμές που βιώνει στο νησί. Ο Σάκης λίγο πιο... σκληρός και υπερπροστατευτικός. Το πως συμπεριφέρεται στην Μαριαλένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το κοινό.

Η ομάδα του Youweekly.gr το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στον ημιτελικό κι από αυτά που ακούσαμε και είδαμε έχουμε να σας πούμε πως και οι δυο παίκτες είναι εξίσου αγαπητοί στο κοινό! Είχαν φανς στο stage που ζητωκραύγαζαν συνέχεια...

Βέβαια, ο Κατσούλης την τελευταία φορά που κοιτάξαμε τις στοιχηματικές είχε περάσει κατά πολύ τον Ηλία Μπόγδανο...

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, ώρα 08:23 το πρωί δίνουν προβάδισμα στον Σάκη Κατσούλη! Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα είναι αυτός που θα σηκώσει το έπαθλο! Ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο! Όλο αυτό το διάστημα ξέρατε πως παλεύαμε καθημερινά για να σας μεταφέρουμε έγκυρα spoils αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση δυσκόλεψε!

Αν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία μέσα στην ημέρα θα κάνουμε update εδώ αλλιώς... θα δούμε τι θα συμβεί το βράδυ! Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για το παιχνίδι των ανατροπών...

Μην ξεχνάτε, επίσης, πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες!