Γενέθλια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Αυτή είναι η ηλικία του

Η ανάρτηση που έκανε στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Αυτή είναι η ηλικία του

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (8/1) μέρα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο νικητής του Survivor 1 -που τον θέλει ο Ατζούν και για τον πέμπτο κύκλο- αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έγινε 40 ετών.

Ο ίδιος, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί το δώρο που του έκανε η μητέρα του, που ήταν συγκεκριμένα μια μεγάλη ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που την συνόδευε ένα γράμμα που έγραφε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά η μαμά σου».

Η ανάρτηση του Αγγελόπουλου για τα γενέθλιά του

Γενέθλια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Επειδή συμμετείχα δεν σημαίνει ότι...»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» "τσάκωσε" τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο καθώς γυρνούσε από το ταξίδι του στην Κύπρο όπου είχε πάει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση ενώ από την άλλη δεν δίστασε να σχολιάσει και το Survivor 5.

«Ό,τι πει ο Θεός δεν ξέρω. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί δεν μου ταίριαζαν. Δεν είναι εκεί το θέμα. Για μένα προτεραιότητα είναι η Σκιάθος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά τα καινούργια. Κάθε Survivor είναι και διαφορετικό. Επειδή συμμετείχα σε ένα παιχνίδι του 2017 δεν σημαίνει ότι είμαι και παντογνώστης. Κάθε παιδί που μπαίνει μέσα, για μένα, θα πρέπει να είναι ο εαυτός του. Εκεί έχει αξία και η νίκη και η ήττα.

Με ρωτάνε αν θα πάω στο Survivor αλλά έχω ξεκαθαρίσει πως αυτό έχει ολοκληρωθεί για μένα. Συζητήσαμε πέρυσι την παρουσίαση και αυτό πάλι δεν προσχώρησε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά σημείο συνάντησης με την παραγωγή του παιχνιδιού».