"Πολύ αξία δώσαμε!" - "Κόλαφος" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Κάτια Ταραμπάνκο

Όσα είπε στις δηλώσεις της

Στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 22/2 έκανε δηλώσεις η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Ελέτσι, και επόμενο ήταν να ερωτηθεί για την "συμπάθεια" της, την Κάτια Ταραμπάνκο και την επιστροφή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 5, μετά από όσα συνέβησαν πέρυσι.

Η αλήθεια είναι πως από την ημέρα που η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στο Survivor όλοι μιλούν για εκείνη, όχι όμως με τα καλύτερα λόγια, και μέσα σε αυτούς είναι και η όμορφη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Expand player

Καταπέλτης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Κάτια Ταραμπάνκο

Η ρεπόρτερ τη ρώτησε πως ένιωσε που η Κάτια έχει πάει στο Survivor και μιλάει για τα περσινά που συνέβησαν, με την Ελίζαμπεθ να απαντά:

«Έχω κάνει NLP αυτές τις μέρες, έχω κάνει πολύ NLP και έχω πει ότι δεν θα ασχολούμαι με άτομα που δεν αξίζουν. Δηλαδή πολύ αξία δώσαμε».

«Είχαμε δει από το GNTM τον χαρακτήρα της Κάτιας»

Στην εκπομπή Τι λες τώρα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 19/2 ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το περσινό Survivor αλλά και στην Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή τις κατηγορίες εις βάρος της περί κλοπής τροφίμων.

«Η Κάτια δεν αρνήθηκε πως έκλεψε το ρύζι όταν την κατηγόρησε η Ελευθερία Ελευθερία, καθώς απάντησε ότι το έκανε, γιατί φέρνει νίκες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Γίνεται χαμός στο διαδίκτυο - Το πλάνο της Κάτιας που αφήνει λίγα στη φαντασία

Κάτια Ταραμπάνκο: Στη φόρα το συμβόλαιο που έκανε για το Survivor 5 - Τι αναγράφει