Ο Περικλής Κονδυλάτος "ξεμπρόστιασε" την Κάτια Ταραμπάνκο: "Δεν είχε τα μούτρα να..."

Ξέσπασε ο γνωστός σχεδιαστής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Περικλής Κονδυλάτος

Πυρ και μανία ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4, Περικλής Κονδυλάτος στον αέρα του Happy Day. Ο σχεδιαστής , ακούγοντας την Κάτια Ταραμπάνκο να αναφέρεται στο δικό της περιστατικό την περσινή σεζόν, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram, ενώ το πρωί της Τετάρτης 16/2 μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

Αφορμή να εκραγεί, στάθηκαν οι δηλώσεις του μοντέλου (τι ανέφερε το μοντέλο για το περσινό περιστατικό), που επέστρεψε ξανά στο Survivor 5 έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση της πέρυσι. Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο, στον περσινό κύκλο, είχε βρει ρύζι και το είχε αποκρύψει από την ομάδα της, γεγονός που ήρθε στην επιφάνεια και φέτος μετά από ένα χαμό στο συμβούλιο του νησιού στις 14/2.

Το ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου για τις δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Να πω ότι δεν διαφωνώ με το ότι μπήκε η Κάτια ξανά στο Survivor. Η παραγωγή μπορεί να βάλει όποιον θέλει, ειλικρινά δεν με νοιάζει, ξέρω τι πόνο και κόπο θέλει για να ξαναπάς εκεί. Εμένα με ενοχλεί ότι σχολιάζονται κάποια πράγματα που έγινα πέρσι και θέλει να βάλει τελεία εκείνη, ενώ εμείς λείπουμε. Την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, δεν υπάρχουν σακουλάκια με ρύζι στο δάσος, αν υπήρχαν θα τα τρώγαμε όλοι. Υπάρχουν φαγητά πεταμένα», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Είναι άσχημο γιατί εμπλέκει τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που είναι έξω και της φέρθηκαν άσχημα. Εμείς μέσα στο παιχνίδι μπορούμε ο ένας να λέει ότι θέλει για τον άλλον, γιατί γνωριζόμαστε. Δεν φταίμε εμείς γι αυτό που έπαθε η Κάτια που την έβριζε ο κόσμος, που διαφωνώ να γίνεται αυτό. Η Κάτια δεν είπε τη λέξη “κλέβω”, αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι ρύζι από τις προμήθειες, που το έκρυψε η Κάτια με ζωώδη ένστικτα.

Ένας άνθρωπος που δεν έρχεται να χαιρετήσει την ομάδα του και να πει ότι περάσαμε πολλά μαζί ή να μου πει “ευχαριστώ μου έσωζες τη ζωή” όταν είχε πάθει δηλητηρίαση και έτρεξα. Τώρα βγήκε να πάρει τη ρεβάνς, ενώ εμείς λείπουμε. Δεν θα το δεχτεί κανένας από την ομάδα, με τα παιδιά που έχω μιλήσει. Να της πει η παραγωγή να μη σχολιάζει γεγονότα της περασμένης χρονιάς Η Κάτια μόνο κακό κάνει στον εαυτό της».

Ο λόγος που αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο από το περσινό Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το Survivor 4 και την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικο. Ενώ, σοκ προκάλεσε με τα κιλά που έχασε μέσα στο παιχνίδι, καθώς αυτος ήταν και ο λόγος που αποχώρησε.

Η πρώην παίκτρια που ήταν φαβορί και αγαπημένη του Twitter. Όσον αφορά τα κιλά που έχασε αποκάλυψε «Μπήκα 53 και έφτασα 47-48 κιλά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα πάρα πολλά να χάσω. Έχασα μυς και λίπος».

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor κιλά