Survivor 5: Σηκώθηκαν και έφυγαν Ασημίνα και Κάτια από το συμβούλιο - «Δεν μπορώ...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σηκώθηκαν και έφυγαν Ασημίνα και Κάτια από το συμβούλιο - «Δεν μπορώ...»

Το αποψινό 14/2 συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 επικεντρώθηκε στην κατηγορία των Μαχητών απέναντι στην Σοφιάννα ότι κλέβει φαγητό κατά τη διάρκεια της μοιρασιάς. Όλοι οι παίκτες βρίσκονταν σε αρκετή ένταση χωρίς να μπορούν τελικά να βγάλουν μια άκρη. Ένας ένας προσπάθησαν να πουν την δική τους πλευρά για το περιστατικό.

Σε μια στιγμή τσακωμού η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε από το συμβούλιο θεωρώντας πως ασχολούνται με πράγματα που δεν υφίστανται και δεν άντεξε το γεγονός να μιλάνε όλοι μαζί. Στην έξοδο της ακολούθησε και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία προσπάθησε να την καθησυχάσει και να επιστρέψουν μαζί στο συμβούλιο.

Όταν επέστρεψαν οι παίκτριες ξανά, ξέσπασε ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα στην Κάτια και τον Σπύρο Μαρτίκα σχετικά με το προαναφερθέν θέμα με τα αίματα να ''ανάβουν'' αρκετά.

Αποχώρησαν Κάτια Ταραμπάνκο και Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor 5

«Δεν είμαι καλά, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, να καθόμαστε και να λέμε τέτοια πράγματα δεν μπορώ», είπε αρχικά η Ασημίνα στην Κάτια με εκείνη να απαντάει: «Σε νιώθω».

Έπειτα η Ασημίνα δήλωσε πως έχουν μάθει όλοι από τους καινούριους παίκτες τη δυναμική που έχει έξω η ίδια και κάνουν κωλοτούμπες προς το πρόσωπό της.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν και σήμερα (14/2) το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη τους. Ήδη από εχθές (13/2) αναδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ανέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία Καζολέα, ενώ στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Με τη σειρά του λοιπόν, υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος όπως είπε είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.