Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/2) στο Survivor 5, με τους Διάσημους να αναδεικνύονται για ακόμα μία φορά νικητές και να φέρνουν την ομάδα των Μαχητών σε ακόμα πιο δύσκολη θέση από αυτή που ήδη βρίσκονται.

Οι «Κόκκινοι» απέδειξαν πως έχουν τις ίδιες δυνατότητες τόσο σε αγωνίσματα που απαιτούν ταχύτητα όσο και σε αγωνίσματα που απαιτούν δύναμη.

Και μπορεί η ομάδα των Διάσημων να είχε να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του Τάκη (δείτε εδώ τι του συνέβη), ωστόσο ξεκαθάρισαν πως έχουν το πάνω χέρι. Μάλιστα, η τελευταία αναμέτρηση ήταν αρκετά ταραχώδης μιας και η Ναυσικά ξεκίνησε με αντίπαλη τη Μαίη, η οποία τραυματίστηκε στην πορεία και την αντικατέστησε η Ασημίνα.

Η νίκη των Διάσημων στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5

Οι εντάσεις βέβαια δεν λείπουν από την ομάδα των Διάσημων

H ένταση ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή καλά κρατεί μετά από τον έντονο τσακωμό που είχαν στο χθεσινό επεισόδιο, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Στο αποψινό 14/2 επεισόδιο του Survivor 5, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε πως η Βρισηίδα προσπαθεί να δημιουργήσει μια υποομάδα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου να το βλέπει, με την ίδια να ανταπαντάει ότι από τότε που έχουν μπει οι καινούριοι παίκτες στο παιχνίδι, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Στην συνέχεια, η παίκτρια των κόκκινων δήλωσε πως οι συμπαίκτριες της την μισούν, παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ καλή παίκτρια και κάνει τα πάντα για την ομάδα της, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρη για τον λόγο που συμβαίνει αυτό καθώς δεν προκαλεί με την συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με την Βρισηίδα, η Μυριέλλα έχει προσπαθήσει με ψέματα να προσεγγίσει τους νέους παίκτες ώστε να μην είναι μόνη της, κάτι το οποίος έκανε και με την έλευση του Άρη Σοϊλέδης.