Survivor 5: Άγρια επίθεση Σπύρου Μαρτίκα στην Σοφιάννα Αβραμάκη- «Κλέβεις πεινασμένους...»

«Τέτοιους κυρίους να τους χέσω..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Άγρια επίθεση Σπύρου Μαρτίκα στην Σοφιάννα Αβραμάκη- «Κλέβεις πεινασμένους...»

Αφού δεν τρώνε οι Μαχητές, οι οποίοι έχασαν για άλλη μια φορά αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5, τρώγονται μεταξύ τους, καθώς όπως είδαμε στο αποψινό 14/2 επεισόδιο ξέσπασε ένας πολύ άγριος καβγάς ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας με αφορμή τις ποσότητες φαγητού που μοιράζει η Σοφιάννα Αβραμάκη και ''μοιράζεται'' με την κολλητή της Πελαγία Καζολεά.

Σαν αποτέλεσμα ξέσπασε ένας πολύ μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας, με την μπάλα να παίρνει και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, της οποίας άλλωστε είναι και το στοιχείο της. Όπως είπαν στην Σοφιάννα, στο μοίρασμα του φαγητού η ίδια βάζει περισσότερη ποσότητα σε εκείνη και ''κλέβει'' ανάμεσα σε πεινασμένους παραπάνω ποσότητα ρυζιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας άρχισε να κατηγορεί πολύ έντονα μπροστά σε όλους την Σοφιάννα και την Πελαγία, λέγοντας την κλέφτρα και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τις πράξεις της, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε πως είναι κακεντρεχής και γρουσούζα.

Όλοι οι παίκτες άρχισαν να ''πλακώνονται'' στην κυριολεξία αφού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ακόμα και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με τον Γιώργο Κατσαούνη, οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν είναι και η καλύτερη παρέα μέσα στο παιχνίδι, ενώ ο Σάββας Κάλφας ξέσπασε και άρχισε να χτυπάει τη στέγη του καταλύματός τους.

Οι μαχητές έστησαν στον τοίχο την Σοφιάννα στο Survivor 5

«Τεράστια κακεντρέχεια να έχουμε αρουραίους μέσα στην ομάδα και να κλέβουν από τις πενιχρές ποσότητες που έχουμε. Είναι ότι πιο πονηρό έχω γνωρίσει. Λυπάμαι και για την Πελαγία», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Πιο εύκολο είναι να πέσουμε στη θάλασσα παρά να τα βγάλουμε πέρα μεταξύ μας», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Βάλε μισή κουταλιά φακόρυζο παραπάνω σε αυτές τις κυρίες για να μην ξεσυνηθίζουν», ξεστόμισε και πάλι ο Σπύρος μπροστά σε όλους.

Η παραγωγή διώχνει τον Σπύρο Μαρτίκα;

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί για τις... συμπτώσεις που υπάρχουν γύρω από γεγονότα του Survivor, ειδικά όταν πρόκειται για αποχωρήσεις, οι οποίες τυχαίνει να συμβαίνουν σε μια ιδανική συνθήκη για την παραγωγή ή για τον ίδιο τον παίκτη.

Την τελευταία εβδομάδα, άλλωστε, είδαμε εκτός του Λάμπρου Κωνσταντάρα να αποχωρεί και η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η πρωταθλήτρια kick boxing δε βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, μετά από πρόταση του Γιώργου Λιανού, δίνοντας αφορμή για να «ξεσπάσουν» οι φήμες ως προς τις συνθήκες αποχώρησής της.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να δούμε ακόμη μια αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με έναν εκ των παικτών να «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απίθανο, εντελώς τυχαία, να τον δούμε να αποχωρεί μέσω της τηλεοπτικής ψήφου.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο γνωστός φαρμακοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός του κλάδου του για τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αυτό δεν είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο μεγάλο του πρόβλημα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr