Κάτια Ταραμπάνκο: Στη φόρα το συμβόλαιο που έκανε για το Survivor 5 - Τι αναγράφει

Γι' αυτό ξανά μπήκε στο παιχνίδι τελικά! Τώρα εξηγούνται όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Στη φόρα το συμβόλαιο που έκανε για το Survivor 5 - Τι αναγράφει

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κρατάει εδώ και μια 20ετία τα σκήπτρα των «χρυσών συμβολαίων» (δείτε εδώ αυτό που έκανε με το Mega φέτος) της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά φαίνεται πως και η Κάτια Ταραμπάνκο έχει τις ικανότατες να εξασφαλίσει ένα αξιοζήλευτο συμβόλαιο. Για να δούμε πόσο κόστισε η επιστροφή της στο «Survivor».

Από την Γιάννα Παπανανικολάου για το TVSirial που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη 19/2 σε όλα τα περίπτερα! Μην το χάσετε!

Η Κάτια Ταραμπάνκο εδώ και μερικές μέρες επέστρεψε ξανά στον τόπο του εγκλήματος. Οπου «τόπος του εγκλήματος», σημειώστε Αγιος Δομίνικος και «Survivor», αφού η πρώην νικήτρια του «GNTM» μπήκε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης για να ολοκληρώσει τη θητεία της εκεί, καθώς στο προηγούμενο έφυγε νωρίς εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Κι ας ήταν φαβορί!

Κι επειδή πλέον μπήκε ψυλλιασμένη και γνώστρια του αντικειμένου, κατάφερε να υπογράψει ένα από τα πιο ισχυρά συμβόλαια που έχουν γίνει στο εν λόγω παιχνίδι. Οπως λένε τα δημοσιεύματα, ούτε λίγο ούτε πολύ θα πληρώνεται με 10.000 ευρώ την εβδομάδα! Ναι, καλά διαβάσετε! Το μοντέλο θα αμείβεται με το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί σε παίκτη στο ελληνικό «Survivor», ενώ μάλιστα έχει υπογράψει κι ένα συμβόλαιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Τι εννοούμε; Διαβάστε:

Οι όροι στο συμβόλαιο της Κάτιας

  • Είναι η μοναδική που δεν θα έχει ρήτρα αποχώρησης. Δηλαδή αν αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα πληρώσει πρόστιμο στην Acun Medya. Ωστόσο σε τέτοια περίπτωση δεν θα πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από τα συμφωνηθέντα.
  • Αν αποχωρήσει με εντολή γιατρού, τότε θα πάρει τον συνολικό μηνιαίο μισθό. Π.χ. αν αποχωρήσει αρχές του μήνα, θα πληρωθεί για όλο τον μήνα!
  • Μετά το τέλος του ριάλιτι θα υπάρξει συνεργασία με την τουρκική εταιρεία παραγωγής σε κάποιο project της.
    Ολα τα παραπάνω όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα πρόσωπο που απλά έγινε γνωστό για τον ρόλο της «κακιάς» που είχε στο «GNTM» και στη συνέχεια απλά βρισκόταν στην επικαιρότητα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.