Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Επιστρέφει στο MEGA με χρυσό συμβόλαιο η Ελένη Μενεγάκη

Οι δικηγόροι της είναι έτοιμοι να υπογράψουν! Μήπως πρέπει να αρχίσει να φοβάται η Μαλέσκου;

Επιστρέφει στο MEGA με χρυσό συμβόλαιο η Ελένη Μενεγάκη
News 31.03.2021 12:52
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα χρόνο άντεξε μακριά από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη, αφού σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, επιστρέφει και συγκεκριμένα στο MEGA με χρυσό συμβόλαιο.

Όπως ειπώθηκε οι δικηγόροι της είναι έτοιμοι να υπογράψουν, αφού οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα, το συμβόλαιο αναμένεται να είναι για 2+2 χρόνια.

Όσο για την εκπομπή, αναμένεται να αναλάβει ξανά την αγαπημένη της ζώνη, 1 με 3 το μεσημέρι. Ενώ, από την πλευρά του το κανάλι θα ήθελε να αναλάβει και την πρωινή ζώνη του σταθμού, που τώρα ανήκει στην Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η Ελένης Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη και μέσα σε αυτή θα ενταχθεί ενότητα μαγειρικής.

Μέχρι να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη ασχολείται με το νέο της σπίτι

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα στα πολλά της προσόντα και ιδιότητες είναι η προσήλωση που έχει μέχρι τέλους σε έναν στόχο, ακόμα και στα πιο απλά της ζωής της. Θα περίμενε κανείς πως, μετά την απόκτηση ενός οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Κηφισιάς πριν από λίγους μήνες, θα είχε αφεθεί στους ειδικούς επί των κατασκευών και ως ιδιοκτήτρια θα έκανε μια τελική επίσκεψη για να καμαρώσει το νέο της απόκτημα.

Όμως η Ελένη εδώ και δύο μήνες, σχεδόν τρεις φορές την εβδομάδα όχι μόνο βρίσκεται στο εργοτάξιο για να επιβλέψει τις εργασίες αλλά και για να πει την γνώμη της, να αλλάξει και να διαμορφώσει ανάλογα με το γούστο της μια καινούργια ιδέα που αφορά στο σπίτι. Πρόσφατα, μάλιστα, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες του YOU, θέλησε να δει από κοντά την πόρτα που είχε παραγγείλει προκειμένου να διαπιστώσει αν πληρούσε τις δικές της προδιαγραφές. Πάντα χαμογελαστή με το προσωπικό και με τον μηχανικό που έχει αναλάβει το έργο, η Ελένη δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια στην τύχη της.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Και φυσικά, το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το οίκημα, το οποίο δεν είναι ούτε για εμπορική εκμετάλλευση ούτε για προσωπική της χρήση, καθώς η Ελένη θα συνεχίσει να μένει στην άνετη μεζονέτα των Μελισσίων, έχει βάλει τους περίοικους σε υποψίες για τους σκοπούς της διάσημης νέας γειτόνισσάς τους. Αρκετοί άρχισαν να πιστεύουν είτε ότι πρόκειται να στεγάσει κάποια δική της εταιρεία, που αφορά και στην εκμετάλλευση του ξενοδοχείου του συζύγου της στα Άχλα, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως ίσως πρόκειται για ένα σπίτι-δώρο στον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο.

Άλλωστε είναι πια ενήλικας και ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει έναν χώρο δικό του. Κάτι που στηρίζει αυτό το ενδεχόμενο είναι και το γεγονός πως η απόσταση από το σπίτι της μητέρας του αλλά και του πατέρα του Γιάννη Λάτσιου, που τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς, είναι πολύ μικρή, οπότε φέρεται να είναι και η πιο ιδανική λύση για εκείνον.

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό You νέο σπίτι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές ευχές της για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA;

Share