"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου - Τι συνέβη;

«Ξημέρωσε μαύρη μέρα»

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία μέχρι στιγμής είναι άκρως δραματικές καθώς μετά από την απόφαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλει στα ανατολικά, με αποτέλεσμα η ροή των προγραμμάτων των καναλιών να αλλάξει προκειμένου να υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για το τι συμβαίνει.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σήμερα το πρωί 24/02 δεν βγήκε στον αέρα . Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα εξελίσσονται με δραματικό τρόπο, γι’ αυτό ο ALPHA αποφάσισε να αλλάξει την ροή του. Δεν θα βγει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα έχουμε έκτακτη εκπομπή».

Expand player

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα….».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Τους 8 φτάνουν οι πρώτοι νεκροί μετά την εισβολή της Ρωσίας - Ραγδαίες εξελίξεις

Μετά την ανακοίνωση της επίθεσης Ρωσίας στην Ουκρανία, η είδηση με τους πρώτους νεκρούς δεν άργησε να έρθει. Η επίθεση ξεκίνησε μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης από την ρωσική κυβέρνηση, με χτυπήματα σε διαφορετικές περιοχές της Ουκρανίας.

Η εισβολή την οποία ανακοίνωσε επίσημα ο Πούτιν δεν έγινε μόνο από την ανατολική Ουκρανία, από Ντόνετσκ και Ντονμπάς αλλά και από την Κριμαία - Λευκορωσία. Τα αποτελέσματα των πρώτων εκρήξεων φάνηκαν στο Κίεβο, την Οδησσό, τη Μαριούπολη, οπού εκεί έχουμε και τα πρώτους νεκρούς.

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση των τελευταίων ωρών, η Ουκρανία θρηνεί τους πρώτους 8 ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους και άλλους 9 τραυματισμένους από τα Ρώσικα στρατεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η Ουκρανία από τη μεριά της, σε προσπάθεια άμυνας κατέρριψε πέντε ρωσικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο με την Ρωσία να αρνείται το γεγονός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρωινό: Κόπηκε ξαφνικά on air η εκπομπή - Η ανακοίνωση Λιάγκα και Σκορδά

Σε πρόβα νυφικού η Κατερίνα Καινούργιου - Βίντεο ντοκουμέντο