Πρωινό: Κόπηκε ξαφνικά on air η εκπομπή - Η ανακοίνωση Λιάγκα και Σκορδά

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πρωινό: Κόπηκε ξαφνικά on air η εκπομπή - Η ανακοίνωση Λιάγκα και Σκορδά

Μια μια οι εκπομπές αναβάλλονται για σήμερα, Πέμπτη 24/2, καθώς οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία με τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον της η Ρωσία, απαιτούν την συνεχή τηλεοπτική κάλυψη από ενημερωτικές αντί ψυχαγωγικών εκπομπών για τους πολίτες. Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι έκρυθμη και έτσι οι τηλεοπτικοί σταθμοί από το να διακόπτουν συνεχώς με έκτακτα δελτία ειδήσεων, έχουν κάνει τις αντίστοιχες αλλαγές στα προγράμματά τους.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση του Super Κατερίνα που δεν θα βγει σήμερα στον αέρα, έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έπρεπε σήμερα να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό δύο ώρες νωρίτερα, με την σχετική ανακοίνωση να την κάνει ο παρουσιαστής.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

«Κάπου εδώ εμείς θα κλείσουμε για σήμερα. Δε γίνεται να παίζουμε εμείς πιο light θέματα. Είναι ένα θέμα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Είναι ένας πόλεμος στη γειτονιά μας. Θα δώσουμε τη σκυτάλη στην ομάδα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Χρόνια πολλά από εμάς, καλή Τσικνοπέμπτη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και αποχαιρέτησε μαζί με την Φαίη το τηλεοπτικό κοινό.

Και άλλες εκπομπές εκτός αέρα μαζί με το Πρωινό

Οι ραγδαίες εξελίξεις που βγαίνουν σχετικά με τον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας έχουν φέρει αλλαγές στα κανάλια. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν βγήκε στον αέρα του ALPHA λόγω έκτακτη εκπομπής που έβαλε ο σταθμός, ενώ εκτός θα βρεθεί και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Love It δεν θα βγει στον αέρα του σταθμού σήμερα Πέμπτη 24/2, καθώς το κανάλι θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις νέες εξελίξεις της Ρωσικής εισβολής.

Το ίδιο θα συμβεί και με το το Breakfast@star, το Ποιος είναι πρωινιάτικα και το Πάμε Δανάη.